2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250359 بازدید | 695400 پست
سلام گلم.حالت چطوره؟؟

سلام عزیزم بهتون تبریک میگم. از ته دلم براتون خوشحال شدم. امیدوارم تا آخرش به راحتی پیش بره بارداریتون.میبخشید با تاخیر تبریک گفتم چند ماه نیومدم نی نی سایت. راستی سونو رفتین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روز پنجم بنیت حاجت روایی آوا جان 🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار

7ـملکهقبلش

8ـالادیا

9ـ.mamannazninanadaryan

10- زهراعروس

11ـ.razliilaa

12-ـamirisara

13-ـ۵golnarges

14-زلیخا 1402

15-مامان1هاکان

16.٫-ماهورجان

17-ـzendgiman

18,ـmmmmmmzzz

19-

20-

21-

22-

23-

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32.

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41.خودم

🌼هرکس مایل تو چله باش تک کنه 🌼

لطفاً تک کنین (صدام کنین)

چهارشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

خدا رو شکر اولین انتقال مثبت شدین. تو هر بسته چند تا جنین بود؟ میذاشتن ۵ روزه میشد بعد انتقال میدادن ...

نه جنینامو‌دوروزه فریز کرده بودن

بار اول که مثبت شدم جنینام سه روزه بودن

بار دوم هم سه روزه

بار چهارم سه تامونده بود که یکیشون ضعیف بود و دوتای دیگه چهارروزه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

سلام گلم.حالت چطوره؟؟

سلام عزیزم ممنون خوبم،شما خوبی دختر گلت خوبه،رفتم سونو دوباره فعلا فقط ساک تشکیل شده،الان ۵هفته و۶روز میشم ،دوهفته دیگه میرم برای سونوی تشکیل قلب،برام دعا کنید خوب پیش بره 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خیلی خوشحالم طبیعی باردار شدین مبارکتون باشه انشاالله همه مراحل‌ش بدون درد سر بگذره برات. ...

سلام عزیزم،ممنون از دعای قشنگت،انشاله قسمت همه منتظرا بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شروع چله ی حدیث کسا شنبه23فروردین 40413شوال 46این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حا ...

لطفا برا منم دعا کن 

لطفااز خدا برام دوتا دیگه فرزند سالم وصالح بخواهید

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
همونطور که بعضیاتون میدونیم سال ۴۰۳ دوبار انتقال دادم منفی شدوزنمو اوردم پایین حدودا هفت کیلواصلاح س ...

مروفو ربطی به کیفیت جنین نداره فقط برای حرکته،که اونم با میکرو داخل تخمک تزریق میکنن،دکتر که به ما اینطور گفت،بعدشم اصلا نگران نباش اگر خدا برات بخواد هیچی جلو دار نیست،من با مروفو صفر طبیعی باردار شدم فقط خدا باید بخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم بهتون تبریک میگم. از ته دلم براتون خوشحال شدم. امیدوارم تا آخرش به راحتی پیش بره بارداریت ...

سلام گلم.ممنون عزیزم.خدا خوشحالی رو همیشه همراهت کنه..😘اره رفتم سونو.صدای قلبشو هم برام گذاشتن.خدا قسمت همه کنه

سلام ماهور جان خوبیبارداری با نوزاد سختت نیست؟ نی نی خوبه؟

سلام گلم..یکمی بی حوصله میشیم و زیاد حوصله بچه رو نداریم..تا شوهرم خونست همش میندازمش تو بغلش😀بیرون ک میریم همش دی خودشه.اصلا حوصله بغل کردنشو ندارم..بازارم نمیبرمش..کلا نمیتونم بازار برم.ولی کار واجب ازمایشی ک داشته باشم نمیبرمش.یا دس شوهرم میذارمش یا خانوادم..

سلام عزیزم ممنون خوبم،شما خوبی دختر گلت خوبه،رفتم سونو دوباره فعلا فقط ساک تشکیل شده،الان ۵هفته و۶رو ...

انشاالله همه‌چیز بخوبی پیش میره.بحق فاطمه زهرا..

من ۸ هفته رفتم برا سونو قلب..طبق تاریخ پریودیم ۸ هفته و ۴ روز رفتم.

ولی سونو گفت ۸ هفته و یک روزی