2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251224 بازدید | 695419 پست

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روزشیشم بنیت حاجت روایی سپیدار جان 🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار✅

7ـملکهقبلش

8ـالادیا

9ـ.mamannazninanadaryan

10- زهراعروس

11ـ.razliilaa

12-ـamirisara

13-ـ۵golnarges

14-زلیخا 1402

15-مامان1هاکان

16.٫-ماهورجان

17-ـzendgiman

18-ـmmmmmmzzz

19-حدیث ه

20-

21-

22-

23-

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32.

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41.خودم

🌼هرکس مایل تو چله باش تک کنه 🌼

لطفاً تک کنین (صدام کنین)

پنجشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای گلم من برای بار چهارم میخوام انتقال بدم این سری جنینم خیلی ضعیفه دکتر گفته ارزش انتقال نداره جنین cبلاست ولی گفتم میخوام همینم انتقال بدم یعنی هیچ امیدی نداشته باشم 

شروع چله ی حدیث کسا شنبه23فروردین 40413شوال 46این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حا ...

سلام عزیزم خوبی ممنون از لطفت بیزحمت منم تو قلب مهربونت جا بده و اسمم روتو لیستت اضافه کن

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام گلم..یکمی بی حوصله میشیم و زیاد حوصله بچه رو نداریم..تا شوهرم خونست همش میندازمش تو بغلش😀بیرون ...

خدا قوتت بده

اما همش ب خودت بگو راهی هست که باید برم و چاره ای نیس تا تحملش راحت تر بشه و صحیح و سالم برات بزاری زمین

انشاالله همه‌چیز بخوبی پیش میره.بحق فاطمه زهرا..من ۸ هفته رفتم برا سونو قلب..طبق تاریخ پریودیم ۸ هفت ...

ممنون عزیزم،من طبق آخرین پریود الان دقیق ۸هفته هستم،اما چون قاعدگی نامنظمه طبق سونو وحساب خودم الان ۶هفته و ۱ روز هستم ،دوهفته دیگه میرم برا سونو قلب

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم..یکمی بی حوصله میشیم و زیاد حوصله بچه رو نداریم..تا شوهرم خونست همش میندازمش تو بغلش😀بیرون ...

ماهور جان تبریک میگم ،من ندونستم بارداری ،انشاله به سلامتی این دوران رو بگذرونی،الان چند هفته ای؟تقریبا سن بارداریمون فک کنم همسن باشه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم من برای بار چهارم میخوام انتقال بدم این سری جنینم خیلی ضعیفه دکتر گفته ارزش انتقال نداره ...

عزیزم خدا خدای غیرممکن هاست. من توتاپیکهادیدم با سی حتی دوقلو باردارشدن وباگریدآمنفی شدن توکل کن ب بزرگیش بسپاربخودش اگ الان زمان مادرشدنت باشه یعنی وقتش رسیده باشه حتماروزیتومیگیری ولی اگ بهترین جنینینم داشته باشی وقتش نباشه اون بالایی نمیده تاب زمانش انشاءالله خیرباشه برات عزیزدلم ❤️

ممنون عزیزم،من طبق آخرین پریود الان دقیق ۸هفته هستم،اما چون قاعدگی نامنظمه طبق سونو وحساب خودم الان ...

بسلامتی صدای قلب کوچولوشم میشنوی گلم. هانی جان تولاپاراسکوپی کردی؟ مراقبت‌های بعدشوچیکارکردی؟ من لوله هاموبستم 

عزیزم خدا خدای غیرممکن هاست. من توتاپیکهادیدم با سی حتی دوقلو باردارشدن وباگریدآمنفی شدن توکل کن ب ب ...

ممنونم عزیزم خدا به شما هم هر آنچه که در دل داری بده و خوشحالت کنه از ته دل 🌹🥰