2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252625 بازدید | 695437 پست
وای من دورتتتتتتتت بگردم خودت اسممونوشتی خیلی دوستدارم خواهرقشنگم😍😍😍😘😘😘اجرت با امام حسین🙏🙏🙏

دور از جونت عزیزم 

همیشه بیادتم إلهی خدا ب واسطه ی دل مهربونت نگاهی ویژه بندازه بهت 🤲🏻💕

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزان

دکتر به من قرص ضد بارداری دروسبلین داده و همچنین امپول واریوپپتیل واسه روز ۲۹ سیکل قبل از انتقال بزنم. کسی همچین تجربه ای داشته؟ 

تعداد تخمکم ۲۴ تا بود.

امروز که روز ۲۰ سیکلم هست ترشح قهوه ای رنگ دارم، ولی هنوز آمپول زیر جلدی رو نزدم. 

شروع چله ی حدیث کسا شنبه 

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷 

1-مارپلهههههه✅

2-زzohrehjafari

3-داداشم

4-اataitalebi

5-ـavaaajon

6-سپیدار

7ـملکهقبلش

8ـالادیا

9ـ.mamannazninanadaryan

10- زهراعروس

11ـ.razliilaa

12-

13-

14-

15-

16.٫-

17-

18-

19-

20-

21-

22-

23-

24-

25-

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32.

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-

41.خودم

🌼هرکس مایل تو چله باش تک کنه 🌼

لطفاً تک کنین (صدام کنین)

دور از جونت عزیزم همیشه بیادتم إلهی خدا ب واسطه ی دل مهربونت نگاهی ویژه بندازه بهت 🤲🏻💕

قربونت برم ماه بانو همچنین. محتاج دعاهاتون هستم آخرین راهو دارم طی میکنم واسه عمل دارم آماده میشم ب امیدخدا. دیگه هرچی خدا صلاح میدونه توکل بخودش

ممنون عزیزم ایشالله به حق این حدیث،همه اشکاتون تو زندگی از شوق زیاد باشه

مرسی عزیزم 

زایمان کردی بسلامتی ؟

قربونت برم ماه بانو همچنین. محتاج دعاهاتون هستم آخرین راهو دارم طی میکنم واسه عمل دارم آماده میشم ب ...

عزیزم بسلامتی انشاءالله 

عمل چی ؟بلاخره سرمنشاء مایه ی رحمی پیدا شد ؟

نمیدونم عزیزم همین ک استرادیول میخورم این مایع تشکیل میشه وسیکلم کنسل میشه مایع لزج شفاف بی بو عفونت ...

داخل رحم تو سونو دیده میشه؟ 

چون ب منم روز سوم سیکل رفتم گفت مایع داخل رحمه

بله. چیکارکردی درمان شدی؟

فعلا ک داروهای سیکل انتقال رو شروع کرد گفت سری بعد اومدی اگ همچنان مایع باشه سیکلت کنسله من تا حالا اینطوری نشدم نمیدونم چیه امروز 6 سیکلمه دوشنبه باز نوبت دارم