2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254230 بازدید | 695464 پست
👆🏻👆🏻👆🏻🪆بنابراین ،باتوجه به علت هایی که در اینجا👆🏻 تشریح شد ،اگر مادر باردار را به هر گونه گ ...

چقدر جاااالب. من دقیقا تو بارداریام بشدددت جوش میزدم طب سنتی ک رفته بودم میگف صفرات بالا می‌ره. اینجام گف صفرا بالا می‌ره خونریزی و سقط و ایست قلبی و... که من همیشه داشتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من 5گ35 سالمه و یک بچه دارم

خب از 35 سال به بعد ذخیره تخمدان شدت کاهشی شدنش بیشتر میشه 

به منظر من البته اگه واقعا قصد دارید ی بچه دیگ بیارید زودتر برید برای انتقال چون هرچی سن بالاتر بره بارداری هم سختتره وهرچی فاصله سنی دوتا بچه کمتر باشه بهتر هست البته سعی کن سالم خوری و ورزش رو رعایت کنی تا بهتر نتیجه بگیری 

ممکنه بارداری طبیعی هم داشته باشید ولی اینکه کی بشه واینا خب معلوم نیست بنطر من با توجه به سنتون برای انتقال اقدام کنید و هر وقت انتقال دادی از مادری خواهری کسی بخواه کمکت کنه وچهار روز اول رو حتما استراحت مطلق باش بعدشم استراحت نسبی 

انشالله ک بزودی بچه داری شین باز❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جاااالب. من دقیقا تو بارداریام بشدددت جوش میزدم طب سنتی ک رفته بودم میگف صفرات بالا می‌ره. اینج ...

سویق عدس برای رفع کم خونی نیست... سویق عدس برای کاهش صفراست، یعنی صفرا کم. بشه که غلبه دم زیاد بشه، ضمن اینکه صفرای بالا نمیزاره، قلب تشکیل بشه، صفرای بالا،با اختلالی که در کبد به وجود میاره باعث میشه جنین نمونه و بیوفته . ... چون ما در مطالب مون گفتیم که صفرا باعث کم خونیه.

سویق خون ساز برای این مورد ميشه مخلوط گندم و جو

سویق عدس رو نمیشه هميشه خورد چون ضرر میزنه، فقط در حدی که عامل خونریزی رو تعدیل کنه ولی مخلوط سویق جو و گندم،مشکلی نداره.

😉

عزیزم شما اخرین سونویی ک داشتی بچه بریچ بود رو چند هفته داده بودین وزن کوچولو چند بود موقع زایمان چن ...

فاطمه جان من ۳۴ هفتگی رفتم سونوی بیرون بچم بریچ بود بعد هر دوهفته میرفتم مطب دکتر سونو میکرد ولی برگه نمیداد 

وزن بچه تو ۳۴ هفته ۲ؤ۳۰۰بود موقع زایمان ۲۷۰۰ از بینارستان مرخص کردنی شد دو نیم خیلی کوچولو بود 😂😍

اخرین روز ۳۸ هفته زایمان کردم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

سلام عزیزم خوبی پسر قشنگت خوبه انشالله شماهم سال خوبی داشته باشی عزیزم به آرزو های قشنگت برسی 😍 🌸

قشنگ من سلام

قربونت بشم ما هم خوبیم عزیز دلم

مرسی خاله فاطمه گل پسری هم خوبه

خودت خوبی

اسم انتخاب کردی؟

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم شما اخرین سونویی ک داشتی بچه بریچ بود رو چند هفته داده بودین وزن کوچولو چند بود موقع زایمان چن ...

سلام عزیزم خوبی دخملی خوبه میام پیاماتونو میخونم .استرس رو دور کن از خودت طبیعیه نگرانیهات نفس عمیق بکش همه چیز رو بسپار ب خدا ک خودش داده خودشم انشالله هر راهی ک خیره و صلاحتونه سر راهت میزاره رها کن و بسپار ب خودش ب زمانبندی خدا ایمان داشته باش مراقب خودتون باش بدون استرس

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم خدا صبر بده و دلت رو آروم کنه. دقیقا همین اتفاق شما برا منم افتاد . ۶ هفته و ۴ روز قلبش ر ...

سلام دوست عزیز ممنونم 

به نظرت امکان داره تو بارداری بعدی هم این اتفاق بیفته؟ 

مگر جنین سالم رو انتقال نمیدن؟ پس چرا اینجوری اتفاقی براش میفته؟ 

عزیزم شما بارداری شدین ؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من ۵ هفته و سه روز سونو شکمی شدمساک و یولک ساک تشکیل شدهولی رویان دیده نشدهخیلی نگران شدم یه لحظه

ای جونم مبارکت باشه عزیزم طبیعی باردار شدی؟ 

۵ هفته خیلی کوچیکه بزار ۸ هفته برو انشالله قلب قشنگش میشنوی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای جونم مبارکت باشه عزیزم طبیعی باردار شدی؟ ۵ هفته خیلی کوچیکه بزار ۸ هفته برو انشالله قلب قشنگش میش ...

عدد بتای ۱۷۰۰ برای ۵ هفته خوبه؟

امروز رفتم تکرار کردم

ببینم رشدش چطوره

اره بعد انتقال منفی طبیعی باردار شدم

خدا خدای غیرممکنه

😉

عدد بتای ۱۷۰۰ برای ۵ هفته خوبه؟امروز رفتم تکرار کردمببینم رشدش چطورهاره بعد انتقال منفی طبیعی باردار ...

عدد بتا به هفته نیست من عدد بتام از ۲۶ رفت بالا ولی ساک دیده شد بعد ۳ هفته انتقالم قلبش میزد همین که بر بالا همه جی انشالله اوکی میشه مبارکت باشه عزیزم 

برا منم دعاکن قلب بچم ایست کرده 😞❤️