2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254187 بازدید | 695464 پست
عدد بتای دوم من افت کردحیف شد۱۷۰۰ بودشد ۱۶۰۰

استرس نداشته باش من استرس باعث شد قلب جنین ایست کنه از بس همش سرچ میکردم و تو فکرش بودم 

همین که باردار شدی این خودش یه نشونس انشالله که بازم بره بالا

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز ممنونم به نظرت امکان داره تو بارداری بعدی هم این اتفاق بیفته؟ مگر جنین سالم رو انتقال ...

نه خب سلامت جنین رو چک  نمیکنن مگر اینکه درخواست بدین. فقط ظاهر جنین بررسی میشه 

ان شالله که دیگه اتفاق نمیفته. اما بتونین بدین بررسی بشه شاید ب دردی بخوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست عزیز ممنونم به نظرت امکان داره تو بارداری بعدی هم این اتفاق بیفته؟ مگر جنین سالم رو انتقال ...

نه من بعدش هنوز نرفتم دیگه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
افت بتا اصلا نشونه خوبی نیسدیگه نمیشه امیدی داشت

نمیشه قطعی گفت یادمه یکی از بچه ها اینجوری شد و دوباره بالا رفت . توکل ب خدا 

هنوزم مراقب باش ان شاالله خیره

خانوما حس میکنم خودم مقصرم😔۱۵ روز لک و خونریزی بودم رعایت نکردمکاش حرف زندگیم رو گوش میکردم زودتر ب ...

عزیزجان ماها جنینهامون ضعیفن، همین میشه که یا نمیگیره یا سقط میشه

سلام عزیزم نه احتمال اتفاق افتادنش خیلی کمه ولی محال نیس 

در ای وی اف چنانچه pgd کرده باشین سلامت چک شده وگرنه مشخص نیست