2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7254382 بازدید | 695466 پست

👆🏻👆🏻👆🏻

🪆بنابراین ،باتوجه به علت هایی که در اینجا👆🏻 تشریح شد ،اگر مادر باردار را به هر گونه گرمی یا سردی بدون تدبیر ببندند ، سقط جنین، قطعی خواهد شد....

🪆در اینگونه موارد باید دانست ،علت افتادن به خونریزی شدید در دوران بارداری ،اختلال بدن در تولید خون و صفرای زیاد مادر است،که قطعا جنین این شکلی مشکل در تشکیل قلب هن داشته يا دارد ...پس نه، باید هر نوع گرمیی داد ،نه ،هر نوع سردیی...

🪆اینجا باید در گام اول خوراک مادر باردار، بسیار کنترل شود...کوچکترین خوراکی که صفرا را بالا ببرد ...منجر به قطعی شدن سقط ،تضعف جنین در بدن مادر ،خونریزی زمان بر و مقطعی و طولانی شدن زمان سقط می‌گردد ..

🪆کوچکترین خوراکی که طبع سرد داشته باشد ، ضعف رحم را بیشتر می‌کند و در نتیجه توان نگه داشتن جنین،توسط عضلات رحمی از بین می‌رود ،به راحتی ...و به همین آسانی جنین سقط می‌شود با خونریزی شدید.

🪆پس باید خوراک و دارویی داده شود که تناسب صفرا و سردی را در بدن زن باردار ایجاد کند و مانع سقط شود..و همزمان به تولید خون نیز کمک کند و آن خوراک باعث گردد ،عضلات در رحم محکم گردد تا جنین جای خود را محفوظ کند و به اصطلاح نیوفتد...

🪆چه کنیم !!؟؟ برای رفع مشکل :

🪆با مصرف سویق عدس صفرا را پایین می آوریم ...گام اول این است که سویق عدس به مادر داده شود..و بعد از چند روز که خونریزی کم شد ،سویق گندم شروع شود ..

🪆🔵👈🏻قرص خون  ِ طب اسلامی 👉🏻به این صورت که بیان میکنم به مادر باردار داده شود ..خیلی سریع خونریزی را بند می آورد 👈🏻15 تا دونه صبح ، 15 تا دونه ظهر ،15 تا دونه عصر ،15 تا دونه شب. تا زمانی که خونریزی بند آید ،اگه خونریزی شدید بود ،تعداد آن تا 25 عدد در هر نوبت هم مشکلی ندارد (15 تا دونه همه اش باهم باید خورده بشه.دانه های قرص بسیار ریز هستند ، است قرص،چون کاملا گیاهی است ،ترکیبات آن هیچ عارضه ای ندارد ) قرص خون طب اسلامی ،مجفف است و البته صفرا را پایین می آورد و ضعف ناشی از خونریزی را رفع می‌کند ...🪣👈🏻خود این حقیر که 25 تا میدهم در هر نوبت ،و یک روزه خونریزی بند می آید و جنین حفظ می‌شود و تمام.

🪆مصرف آب تره

🪆مصرف فالوده ی سیب و به .

🪆مصرف هر خوراک خون ساز ،بسیار در کاهش خونریزی و ضعف، مؤثر است که خوراکی های خون ساز در مطالب گذشته بیان شده است،جستجو کنید . تدبیر به طور کلی 👈🏻خوراک خون ساز است ،زیرا خوراکی های خون ساز ، هم صفرا و هم سردی را به تعادل می‌رسانند و مانع علت خونریزی در مزاج می‌شوند..

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش به همه توان ادامه این مسیر رو بده. دلم باهاته. اصولا خوش باید دفع بشه، کورتاژ اخرین مرحله ا ...

تعین سلامت یعنی چی؟ 

واقعا نمیدونم کاش اصلا از اولش نمیگیرفت

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

◾️هیچ زن و مردی به طور طبیعی عقیم نیستند مگر اینکه حاوی یکی از این دو نشانه باشند:👇🏻

1⃣ یکی آن که زن عادت ماهانه نشود و 2⃣دیگر اینکه عانه ی زن یا مرد بی مو باشد.

◾️شیخ الرئیس ابوعلی سینا در کتاب قانون خود، احتمال بچه دار شدن چهار دسته را ضعیف می شمارد👇🏻

◾️اولین دسته، افراد ِ مَست هستند(کسانی که دائم مشروب مصرف می‌کنند)،جماع، در حال مستی، که معمولا آب ِ  پُشت ِ مَستان، کمتر بچه می آورد.

◾️دوم پیرانی که بسیار سالخورده اند!

◾️و سوم کسانی که در جماع زیاده روی می کنند🤦🏻‍♂👉🏻 توصیه ی فرهنگ غرب و پزشکان شیمیایی ❌👈🏻برای بچه دار شدن زیاد رابطه برقرار کنید.. که در ادامه توضیح چرایی علت را گفته ام.... 👇🏻

◾️چهارم کسانی که ذَکَرشان (آلت شان) بیش از معمول، دراز است!!(آلت نه باید کوتاه باشد، نه دراز)

♦️زیرا در این حالت، مسافت ِ راهی که آب ِ پشت، طی می‌کند، دورتر می‌شود و در این مسافت زیاد، سرد می شود و از حرارت طبیعی اش کاسته می‌شود به طوری که وقتی، به زِهدان در می آید، بیشتر ِ بهره رسانی اش را از دست داده و از این رو اکثراً جماع این دسته مثمرثمر نیست و بچه نمی آورد. 👉🏻این نکته ی مهمی است که هیچ کس به آن اشاره نمی‌کند و بلد نیست، گاهی مرد هیچ مشکلی ندارد و ولی بچه دار نمی‌شود و پزشکان و اطبا، بچه دار نشدنش را تقصیر خدا می اندازند.... و با جملات ِ 👈🏻❗️ خواست خداست، ❗️خدا براتون نمیخواد، ❗️حکمت خدا اینگونه است❗️خير شما در اینست،❗️ تقدیر و سرنوشت شما همینه ..............🔸 خدا را هم در نظر مردم متنفر می‌کنند🤦🏻‍♂... همانطور که برخی افراد نادان، هربلایی و هر مشکل و گرفتاری که در زندگی مردم و جامعه وجود دارد را امتحان الهی مي‌دانند!! امتحان الهی دیگر یعنی چه!!! چه ربطی به امتحان الهی دارد؟؟!  چرا مردم را از خدا متنفر میکنید!!!! بر طبق آیات قرآن و روایات و استدلالات عقلی و منطقی، از خداوند جز خير و نیکی صادر نمی‌شود ولی گناهان و اعمال یا شیطان، مانع از رسیدن خير می شوند و تمام بلیه و مشکلات و گرفتاری ها، نیز فقط مربوط به خودمان است و نتیجه ی، رفتار خودمان و اطرافیان و اجرای قوانین و سیاست گذاری های اشتباه و خطای جامعه ی ماست، نه خداوند متعال، خداوند خير مطلق است.. بگذریم که درد اسلام،ناشناسی؛زیاد است در سینه ی ما....

◾️خلاصه که علت را تقصیر خدا می‌اندازند، امروزه که طبق فرهنگ غرب هرچه آلت مرد درازتر باشد را بهتر می‌دانند(و همین باعث شده برخی خانمها با دیدن فیلم و تعاریف جمع دوستانه از رابطه و........تصور کنند آلت مردشان کوچک است و با فیلم پ.و.رن مقایسه می‌کنند و توقع پیدا می‌کنند و ذهنیت شان به هم می‌ریزد در نتیجه یا طلاق می‌گیرند یا خیانت میکنند 👉🏻این است فرهنگ مزخرف غرب و برنامه شیطان) ، لذا، اطبا و پزشکان به این نکته توجه نمی‌کنند... یکی از علت های بچه دار نشدن مخصوصا در مردم جنوب کشور همین درازی آلت مرد است... ولی ملت فکر می‌کنند این خیلی خوب است و توان به حساب می آید، مخصوصا بین جنوبی ها...از دیگر علت ها، سرد بودن آب نطفه ی مرد است ، که باعث عدم بچه داری می‌شود... و این سرد شدن آب تا رسیدن به رحم، علت زیاد دارد و یکی از آن ها دراز بودن آلت است... کوچک بودن آلت هم خوب نیست که امروزه خیلی از مردان با آن درگیر هستند و برخی طلاق ها را شامل می‌شود.

❌و اما، نکته ی آخری که در بالا گفتم توضیح میدهم. 👈🏻◾️باید توجه داشت که برای انعقاد نطفه و حصول فرزند باید مدتی از دخول کردن و همبستری با زن پرهیز نمود👉🏻طبق سفارشات ائمه و همچنین طبق متون جناب شیخ الرئيس و این عین کلام علامه حسن زاده آملی است که بیان میدارم.... 👉🏻👈🏻 تا در این مدت رحم زن، کاملا تشنه ی نطفه مرد گردد و در وقت دخول و انزال آن را کاملاً به خود جذب نماید زیرا در بسیاری از مواردی که همبستری زن و مرد منجر به حاملگی نمی شود به این خاطر است که دخول؛ زیاد و پشت سر هم صورت می‌گیرد. 👉🏻توصیه ی غلط فرهنگ غرب و بیشتر پزشکان و کانال های زناشویی ❌❌❌(تقریبا تمام ایرانی ها دچار غربزدگی و غرب پرستی، هستند منتها شدت و حدت آن کم و زیاد است)

◾️تکرار این عمل، یعنی زیاد بودن رابطه ی جنسی ، باعث می‌شود که رحم گشاد گردد و میل ِ آنچنانی به قبول نطفه ی مرد نداشته باشد(به همین خاطر است که زنانی که شوهرشان با آنان زیاد رابطه ندارند دارای دهانه ی رحم تنگ هستند) لذا برای نتیجه گیری از این عمل، نیکو است که مثلاً چند روز قبل از عادت ماهانه ی زن، این عمل ترک شود تا هنگامی که زن از خون پاک شود و بعد از پاک شدن و غسل کامل پاکی ✅بهترین وقت برای دخول و انعقاد نطفه است(و باید با معاشقه و ملاعبه ی زیاد همراه گردد) ؛ تا جایی که فرزندانی که در چنین ایامی نطفه گذاری و متولد می شوند، نسبت به دیگر افراد از نشاط و طراوت خاص جسمی و روحی برخوردار هستند...

. محمد امین احسانیان.

@siyahdune

😉

💢از جمله توصیه های علامه حسن زاده آملی، برای زنانی که مشکل نازایی دارند یا در رحم دچار سردی و مشکل هستند مصرف سبزی تره است..

💢اینگونه زنان باید دائم و مرتب سبزی تره زیاد بخورند و مردان دارای این مشکل نیز پیاز به اعتدال.👉🏻باور بفرمایید که اگر خانمها و دختران همین سبزی تره را مناسب مصرف کنند و پرهیزات را رعایت کنند حداقل 80 درصد مشکلات رحمی آن ها حل می‌شود.

💢همچنین بنا به توصیه های علامه، خوردن نوشیدنی یخ و هرنوشیدنی يا چیزی که یخ در آن باشد یا یخ باشد، در زنان، اولین جایی را که هدف قرار می‌دهد و باعث سردی شدید رحم می‌شود، یخ است... یه شامل بستنی و یخمک نیز می شود... یخ شامل معجون های دارای بستنی نیز می شود..

❌مافيا این‌گونه برنامه ریزی می‌کند. با تخریب و دستکاری در آب خوردن، غذا و میوه و.... باعث می‌شود کبد خراب و دچار اختلال گردد...و حرارت کبد بیش از حد شود.. لذا میل به مصرف خنکی و یخ بالا می‌رود.. اسپلیت روشن می‌شود، یخچال باید بیشتر سرد کند، مصرف برق بالا می‌رود، مصرف بستنی و سردی که نابود کننده جامعه است بالا می‌رود... تن احساس خستگی می‌کند، مغز دچار کرختی و سردی و بی حالی می‌شود و همینطور بگیر و برو جلو

💢اگر زن باردار یخ بخورد، بعید نیست که بچه دچار یکی از انواع  فلجی گردد..

💢یکی از عواملی که باعث سقط جنین می‌شود مصرف یخ یا نوشیدن آب یا مایعات یخ قبل از بارداری توسط دختران و زنان در ایام مجردی و.... است..

💢همچنین خوردن سبزی گشنیز و سبزی شاهي يا تره تیزک در دختران و زنان ، باعث ایجاد نازایی در آن ها می‌شود... متأسفانه باید گفت سبزی شاهی اصلا برای انسان نیست.. 🤦🏻‍♂

💢سبزی شاهي يا تره تیزک، فقط و فقط و فقط مختص حیوانات است، نه انسان ❗️..شاهی، وقتی وارد سبزی می‌شود، تمام سبزی های دیگر را نیز، خراب، بی طراوات و فاسد، می‌کند.

💢به طور کلی انسان نباید سبزی شاهي و سبزی گشنیز بخورد اما تخم گشنیز که در بعضی داروها و یا ترشی استفاده می‌شود مانعی ندارد...... یکی از کارکرد های شاهی این است که تمام سموم خاک و گیاهان اطراف خود را در خود جمع می‌کند... و وقتی انسان می‌خورد، تکلیف روشن می‌شود.🤦🏻‍♂

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

😉

تعین سلامت یعنی چی؟ واقعا نمیدونم کاش اصلا از اولش نمیگیرفت

تعیین سلامت یعنی اینکه جنین شناس میاد یک سلول از جنین رو جدا میکنه و روش آزمایشات مختلف و بررسی کروموزمی و اینا انجام میشه تا از صحت جنین مطمئن بشن. برای سقط مکرر استفاده میشه تا دلیل توقف رشد جنین مشخص بشه.

شما انتقال اولت بود؟ 

عزیزدلمسر دختر پسر ناراحتت کرد؟

اره خیلی دلم شکست من قبلا نمیدونستن بچه میخوامراحت بودم الان که دوتا سقط داشتم میدونن و هی میگن و متاسفانه پسر دوستن خیییییلی اخه عمع ی شوهر به تو چههههه

تعیین سلامت یعنی اینکه جنین شناس میاد یک سلول از جنین رو جدا میکنه و روش آزمایشات مختلف و بررسی کروم ...

اره اولین انتقالم بود 

۶ تا جنین دیگه دارم به نظرت ۶ تاشو درمیارن بلاستش کنن 

خودم بگم ۲ تا نی بلاست کنن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
💢از جمله توصیه های علامه حسن زاده آملی، برای زنانی که مشکل نازایی دارند یا در رحم دچار سردی و مشکل ...

شاهی ک ایقد خوشمزست..من بخاطری ک سبزیا رو خراب میکنه درست نمیگیرم..

فصل ریحان رسید و بخوریم.اووف

سلام دوستان من جنینم در ۶ هفته و ۴ روز متوقف شد ولی باید ۸ هفته میبودم صدای قلبش شنیدم در ۶ هفتگی ول ...

سلام عزیزم خدا صبر بده و دلت رو آروم کنه. دقیقا همین اتفاق شما برا منم افتاد . ۶ هفته و ۴ روز قلبش رو دیدم و وقتی ۸ هفته و ۴ روز ب توصیه دکتر رفتم قلب نداشت دیگه رشدش تو ۷ هفته متوقف شده بود.فقژ حتما یکی دو جای دیگه هم بیرون سونو برو ک مطمئن بشی. 

آره من داروهامو ک قطع کردم تقریبا ۴-۵ روز بعدش خونریزی شروع شد و فرداش تو خونه سقط شد. حتما از داروخانه سرم سدیم کلراید چیه بپرس بگیر که جنین ک سقط شد بذاری توش و سریع ببرید ی آزمایشگاه ژنتیک که روش آزمایش انجام بشه. من متاسفانه همسرم نبود و دیر رسوندم و سرم رو هم نمی‌دونستم دیگه به درد نخورد. با آزمایشگاه ژنتیک حرف بزنی راهنماییت می کنند.

امیدوارم با کمتری اذیت رفع بشه و خییییلی زود خدا جاشو سبز کنه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱