2777
2789
عنوان

دیشب واسه اولین بار شوهرم پسم زد

11273 بازدید | 110 پست

این مدت همش شیفت بیمارستان داشت دائم شیفت بوده 

خونه ما منطقه سه تهران هست چند شب پیش گفتن منطقه سه رو تخلیه کنید چون میخوان حمله کنن من ولی موندم خونمون که پیش شوهرم باشم 

هر شب قبل اینکه بیاد خونه من میز میچینم دوش میگیرم لباس خوب میپوشم عطر و ارایش و … همیشه ام خودش میاد سمتم همیشه میاد تو بغلم میکنه بوسم میکنه اما دیشب اومد خونه اصلا انگار منو ندید فقط یه سلام 

بعد شام رفتم پیشش رو پاش نشستم بوسش کردم ولی حتی همراهیم نکرد ازش پرسیدم چیشده گفت این مدت له شدم  

خیلی دلم شکسته ازش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش کن یه ذره  هرروزممکنه صحنه های بدی میبینه ازبچه تابزرگ ماشالله چقدرریلکسی حوصله بوس وروپانشستن داری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖