2777
2789
عنوان

قطع ارتباط منو دوستم و کار زشت بابا بزرگم😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 32 پست
نتونستی جلوی دهنت بگیری رفتی جار زدی همه جا قضیه روحالا ناراحتم هستی

چرا مگه من چیکار کردم😐😐 اون موقع که اون موضوع پیش اومد دوتایی باهم به اون دوستمون گفتیم خودشم بود

اره والا اگ رفیقم اینکارو کنه جر وا جرش میدم

میگه زهرا واسی باهم به حدیث گفتن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباهتون این بود که این موضوع به نفر سوم گفتین،مخصوصا تو،چون بالاخره آدم بده ی داستان پدربزرگت بود!...ولی یه سوال؟وقتی دوستت این ماجرا رو تعریف کرد شما راحت پذیرفتی؟مگه پدربزرگتون سابقه این رفتارارو داره؟خب آخه آدم معمولا همچین چیزی رو راجب خانوادش که روشون شناخت و اطمینان کامل داره به راحتی نمیپذیره!

بزرگترین اشتباهتون این بود که این موضوع به نفر سوم گفتین،مخصوصا تو،چون بالاخره آدم بده ی داستان پدرب ...

من خودم اون لحظه خیلی تعجب کردم و شوک بودم و نه سابقه همچین رفتاری نداشته

آخه باهم بودیم باهم به اون دوستمون گفتیم من که تنها نگفتم

زهرا کار درستی کرد با تو به اصطلاح دوست قطع ارتباط کرد آدمای عوضیو باید دکمشونو زد😒

من چیکار کردم مگه؟ من و زهرا باهم به حدیث گفتیم اون موضوع و و دیگه به کسی نگفتم که

من چیکار کردم مگه؟ من و زهرا باهم به حدیث گفتیم اون موضوع و و دیگه به کسی نگفتم که

نه تو رو خدا برو به بغال چغال سر کوچه هم بگو اصلا بیجا کردی شوخی زشت کردی ناسلامتی دوستت بود احمق😒من جای زهرا بودم اول دندونای بابا بزرگتو خورد میکردم همون لحظه بعد دنده های تورو

نه تو رو خدا برو به بغال چغال سر کوچه هم بگو اصلا بیجا کردی شوخی زشت کردی ناسلامتی دوستت بود احمق😒م ...

اولن که احترام بزارید لطفا بعدم بله من متوجه رفتار بدم شدم و اومدم اینجا از شما مشورت بگیرم چیکار کنم چون دوست ندارم با دوستم قطع ارتباط کنم نه ایکنه بیاید بی احترامی کنید