2777
2789

مثلا من واسه پاک کردن کلید. پریز ها یا لکه های روی در یخچال و لوازم برقی. از دستمال مرطوب آرایشی استفاده کردم. عالی بود یعنی عالی ها، البته فهمیدم دستمال مرطوب مخصوص نظافت هم هست. ولی نمیدونم کارش چطوره 

خدایا هزاران بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کتری  که چربی گرفته یا سماور که زرد شده و چربی گرفته را یه قابلمه آب گذاشتم تا جوش اومد آبلیمو ریختم داخلش بعدم کتری رو پنج دقیقه گذاشتم تو قابلمه تا بجوشه بعد با اسکاچ خیلی راحت تمیز شد برق افتاد 

خیلی تمیز شد خیلی سریع 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
چدن گازو چجورز تمیز کنیم.بدون لوله بازکن که دوستان قبلا گفتن

منکه باسرکه میشورم عالیه

سرکه از صدتا مواد شوینده و جرم گیرم بهتره

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
چدن گازو چجورز تمیز کنیم.بدون لوله بازکن که دوستان قبلا گفتن

تو یه ظرف آب گرم تاید و ریکا حسابی بریز اینا رو برار خیس بخوره. بعد با سیم بساب. اما واقعا لوله باز کن راحتتر تمیز میکنه، اما اگه از مواد شیمیایی میترسی از مخلوط جوش شیرین و سرکه استفاده کن

خدایا هزاران بار شکرت
شما در فر گاز رو چطوري تمیز میکنید، مال من اینه ای هست درش، کدر شده، خوب برق نمیفته

با شامپو فرش تمیز کن

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.