2777
2789

چند تا حرف گفتم گفتم فلانی مثلا شوهرش پیره یکی تو جمع بود با شوهرش اختلاف سنی داشت فکر کرد منظورم با اونه و خیلی چیزای دیگه که هرچی میگفتم یه نفر تو جمع بود که اون عیبو داشت😂

الان انقدر عذاب وجدان دارم نکنه دلشون شکسته باشه فکر کنن به اونا متلک میندازم به خدا  جنگ انقدر منو شوک کرده چند وقته اصلا نمیدونم چی میگم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

😑

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جملاتم مشکل داره 😂😂

مادرشوهرم بیمارستان بستری بود

به پدرشوهرم گفتم اگه فردا کسی برا ناهار دعوتت نکرد ، بیا خونه مون

به شوهرم برخورد 😣

بابا منظورم این بود فردا اگه جایی نرفتین ، بیا خونه ما 😂😝

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

دیگه تکرار نشه😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

وای انگار اون لحظه دست خودتت نبود حرفات

درکت میکنم

منم چندبار اینجوری گند زده بودم قبلا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم گاها یجوری حرف میزنم انگار دارم تیکه میندازم به کسی همشم میترسم فکر کنن واقعا اینکارو کردم بعد ر ...

خیلی بده درحالی که اصلا هیچ منظوری نداری

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

اینو همیشه توی ذهنت مرور کن : کم گوی و گزیده گوی چون دُر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••