سلام دوستان... من چهارماهه که فارق شدم یعنی یه بچه چهارماهه دارم وهرماه دارم پریود میشم تموم این مدت از ک ا ن د م استفاده میکردم دیشب از پریودی پاک شدم و امشب شروع کردم به خوردن قرص شیردهی سوالم اینه که آیا بعد از اتمام بسته قرص شیردهی بلافاصله بسته دوم و استفاده کنم یا اینکه چون من هرماه پریود میشم باید قرص خوردن و چند روز قطع کنم؟؟؟ ودوم اینکه الان که تازه شروع کردم به خوردن قرصا چون هنوز تاثیرشون عملی نشده باید از روش دیگه هم جلوگیری کنم مثلا ک ا ن د و م استفاده کنم یا اینکه نه مشکلی نداره؟؟
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دوستان مرسی از نظراتتون😗😗 الان میرم درمورد آیودی تحقیق میکنم از قرصا شیردهی میترسم
فقط کاش بهم بخوره باید برم ماما برام بذاره؟؟؟ یا اینکه بهداشت هم میزاره اخه بهداشت پیشنهادشو بهم داد اما من ترسیدم
دوستان مرسی از نظراتتون😗😗 الان میرم درمورد آیودی تحقیق میکنم از قرصا شیردهی میترسم
همون بهتر ک بترسی من باوجود این قرصا و هنوز بچم شیرمیخورد باردار شدم الان دخترم یه سالشه و 6ماهه باردارم😲😲
دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
همون بهتر ک بترسی من باوجود این قرصا و هنوز بچم شیرمیخورد باردار شدم الان دخترم یه سالشه و 6ماهه بار ...
وااااای نگوووو دیگه عمرا بخورم 😭
اره عزیزم خیلی ضعیفن منم سنم کمه و نمیدونستم...قرصای ال دی اگه یه شب نخوری مشکلی نیس ولی اینقرصا چون درد زیادی بعد زایمانم داشتم شب فراموشم شد و بعدش...
دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍