2777
2789
عنوان

خیانت مامانم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 79 پست
این ماجرا تو ترکیه بود اینقدر هم جزئیات نداشتواقعا تو ایران هم‌اتفاق افتاده؟

وا مگه مرض دارم چی بمن میرسه تو این گیرو دار دروغ بگم دو کوچه اونورتره ازمون فامیل همسایمونم هست و پلیس اومده بود بخاطر درگیری پدر دختره و پدرمادر پسر.  خیلی خیلی زمونه بدی شده متاسفانه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ممن حتی میخواستم خودکشی کنم ولی بعد دیدم اونا آرزوشووه من نباشم و راحت ادامه بدن💔

حس میکنم باباتم توگناه اونا شریکه وخوشش میاداز این کارا البته خدا داند

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرتم به احتمال خیلی زیاد دوست دختر داره که رابطه زنش با یه پسر براش مهم نیست

نه باباااا اصلاااا اتفاقا عاشق مامانمه و رابطشونم با هم خیلی خوبهههه برا همین اصلا نمیتونم منفی فکر کنم همه سر عشق مامان و بابام قسم میخورن

ممن حتی میخواستم خودکشی کنم ولی بعد دیدم اونا آرزوشووه من نباشم و راحت ادامه بدن💔

دیگه رابطه اونا برات مهم نباشه. فراموش کن که پای تو هم یه زمانی در میون بوده. البته بودن تو الکی بوده برای توجیه رابطه خودشون

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
حس میکنم باباتم توگناه اونا شریکه وخوشش میاداز این کارا البته خدا داند

مامان من کلا حس ترحم داره و اصلا کاری نداره طرف کیه ولی تا بتونه بهش خوبی میکنه 🥲

خودکشی چیه عزیزم.بهترین زندگیو برای خودت تشکیل بده درس بخون یه فن یاد بگیر برو سرکار پول دستت بیاد بهترین تفریحاتو بکن.امیدت به خانوادت نباشه به خودت تکیه کن 

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
خودکشی چیه عزیزم.بهترین زندگیو برای خودت تشکیل بده درس بخون یه فن یاد بگیر برو سرکار پول دستت بیاد ب ...

تصمیم دارم برم ی شهر دیگه دانشگاه و ازین اوضاع راحت شم

وا مگه مرض دارم چی بمن میرسه تو این گیرو دار دروغ بگم دو کوچه اونورتره ازمون فامیل همسایمونم هست و پ ...

نگفتم دروغ میگین

تو ترکیه چتد ماهه همه کانال ها دارن نشون میدتو ایران گفته نمیشه

اون زن که تد ترکیه بود پیر و زشتم‌ بود

مامان من کلا حس ترحم داره و اصلا کاری نداره طرف کیه ولی تا بتونه بهش خوبی میکنه 🥲

خب حس ترحمشو برداره بره از مرکز پرورش کودکان بی سرپرست یه بچه بگیره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

روابط اینجوری خیلی زیاد شده تازه ازدواجم میکنن و بعدش به شدت پشیمون میشنیکی از آشناهای ما متولد ۷۶ ب ...

اره عزیزم من خودمم زیاد دیدم متاسفانه

تازه اینکه چیزی نیست من خانم متولد دهه ۴۰ و اقا متولد دهه ۷۰ هم دیدم

این دیگه همه جا قفله😂😂😂بعد دخترای خوبی که سنشون هم به اینا میخوره رو ول میکنن میچسبن به زن شوهر دار

مرنج و مرنجان🤍

تصمیم دارم برم ی شهر دیگه دانشگاه و ازین اوضاع راحت شم

آفرین تصمیم خوبیه.

از اون خونه و فضا دور شو فراموششون کن.ان شاءالله انقدر خوشبخت و موفق میشی که همه حسرتتو بخورن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

من فکر کردم حالا بهم میگین اشتباه میکنی و آرومم میکنید بدتر نمک رو زخمم پاشیدین که. من هرچقدر با اون پسر حرف زدم گفت تو شک داری به منو مامانت بهتر ک این زندگی نشه و فلان و هرموقع گفتم مثلا ی ماه منو گذاشت کنار ولی دو روز هم رابطشو با مامانم قطع نکرد

اره عزیزم من خودمم زیاد دیدم متاسفانهتازه اینکه چیزی نیست من خانم متولد دهه ۴۰ و اقا متولد دهه ۷۰ هم ...

یه زن دهه چهل میتونه مخ دهه هفتادیو بزنه یاپسردهه هفتادی میتونه مخ خانم دهه چهل رو بزنه اونوقت من نمی تونم مخ شوهرخودمو بزنم😑

نگفتم دروغ میگینتو ترکیه چتد ماهه همه کانال ها دارن نشون میدتو ایران گفته نمیشهاون زن که تد ترکیه بو ...

اره اونجا خیلی رواج یافته اینجام دسته کمی از اونجا نداره ولی قائم میکنن.  دخترعموم وکالت میخوند میرفت دادگاه برا طرح بیمار شد میگفت خیلی خیلی زشته وضع جامعه و خیانت ها.  من خودم این ماجرا رو شنیدم گوشام سوت میزد از مادر مسنم متنفر میشدم مادرم تازه با عصا بزور راه میره ولی میگفتم مگه میشه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده