مامان من ی جایی با ی آقا پسری آشنا شد و بعدش که پسره منو دید شروع کرد به مامانم بگه من دخترتو میخوام و فلان بعد اینم بگم ما از همه لحاظی از اون آقا پسر بالاتریم و اون تو شهر ما ی خونه داره و تنهاا زندگی میکنه به خاطر شغلش اینجاست و کم کم این موضوع با بابام در میون گذاشته شد و اون آقا پسر رفت و آمدش با ما شروع شد حتی ما میرفتیم دهات اونا خونه خانوادش رفتیم و خواستگاریم اومدن و کم کم منم عاشقش شدم و به شدت وابستش ولی مشکلم اینجاس که تو این دو سال مامانم دائم با اون آقا پسر زنگ و پیام میدادن و مامانم تموم مزاحمتاش و به اون پسر میگفت و ایشونم برخورد میکرد یا میخواستیم بریم بیرون مامانم هرچی میپوشید میگفت این تنگه این کوتاهه نپوش ولی اصلا به من کاری نداشت حتی اگه لخت میرفتم و میگم حساسیتش به مامانم زیاد بود و من میگفتم کسی مزاحمم شده میگفت تو از پس خودت بر میایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا طرف شوهرش طلاقش نمیداده بره زن دوس پسرش بشه شب زنه تو غذا وابمیوه طرف بیهوشی که دوسپسرش خریده میریزه بعد بادوس پسره خفش میکنن
یعالمه بچه هم داشته زنه بزرگترینش ۲۴ سالش فک کنم بود تازه بچه کوچیک هم داشت
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓
من ازین میسوزم که همش باهاش ساختم تو نداریش تو همه کمبوداش بهترین کیس هارو بخاطرش رد کردم باهاش رویا میساختم همه اینارو هم میگفتم عادیه💔ولی دیگه به اینجام رسیده
الانم که الانه ۷سال از ازدواجمون میگذره میگم مثلا یکاری بکن یایچیزی بخر میگه باشه برعکس عمل میکنه چجور مخ این پسره رو زده زنه دهه چهل اخه 😐
جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓
من ازین میسوزم که همش باهاش ساختم تو نداریش تو همه کمبوداش بهترین کیس هارو بخاطرش رد کردم باهاش رویا ...
بابا ول کن دیگه تنها تونبودی شکست عشقی خوردی همه مون یه چندسال ازعمرمون رو صرف یه ادم بی لیاقت تباه کردیم ولی زندگی ادامه داره
من حتی کلی کتک خوردم از مامانم که میگفت چقد تو بی ذاتی به مامانت شک داری و کلی زجرم داد و میگفت اون فقط مثل پسرمه گفته من دو روز دیگت دخترتم ک نگرفتم رفتم خواستگاری ی غریبه تورو جای مامانم میبرم و انقد به خودت و شوهرت مدیونمم که هیچوقت رابطمو باهاتون قطع نمیکنم
مردا برا اونی که میخوان هر کاری میکنن اصلا نیازی به مخ زدن نیست
دختر من زنشم گوشیم همیشه دست منه منو نخواد پس کیو میخواد