2777
2789

زیاد منظورم بیشتر از 6 ساله

به مشکل نمیخورین؟ من نمیگم اختلاف سنی خودمون رو ولی گاهی وقتا احساس میکنم دغدغه های من براش مهم نیست یا یه سری جزئیاتی که من بهشون توجه میکنم برای اون هیچه. 

خیلی ناراحتم. 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چند سالتونه؟

نمیتونم دقیق بگم

شما فرض کن 10 سال اختلاف سنی داریم 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
۱۰ ساله و راضی نیستم

چندسالشه همسرت؟ توام حس میکنی دغدغه هات بنظرش مسخره است ولی به روت نمیاره؟ 

نمیتونم دقیق بگمشما فرض کن 10 سال اختلاف سنی داریم

ده سال ازت بررگتره.‌ مردا همینجوریش آدم درک نمی‌کنند چون دنیاشون متفاوته دیگه اختلاف ده ساله باشه که مزید بر علته

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

قطعا اختلاف سنی مهمه گول این روشنفکری الان رو نخور که میگن نه چه اشکالی داره دنیای آدم متفاوت میشه ت ...

همه زندگی من رو از بیرون میبینن متاسفانه و بنظرشون هیچ مشکلی ندارم

ولی فقط خودم میفهمم سر یه چیزای خیلی کوچیکی که بهشون اهمیت نمیده چطور دلم میشکنه

ده سال ازت بررگتره.‌ مردا همینجوریش آدم درک نمی‌کنند چون دنیاشون متفاوته دیگه اختلاف ده ساله باشه که ...

:((

ما نزدیک ۸ سال اختلاف داریممشکلی با سنش ندارم

همو کامل درک میکنید؟ اختلافاتون تو چه حیطه ایه؟ 

حقیقتا مشکلی ک داری میگی خیلی پیش خواهد اومد و بزرگه واقعا. تو هنوز شور و شوق داری ولی اون بالغ تر ش ...

خیلی حامیه و همراهمه و من از اول هم همینو میخواستم ولی من خیلی به جزئیات توجه میکنم مثلا برام مهمه هر چیزی رو تبریک بگه یا به تاریخ ها زیاد توجه کنه و وقتی نمیکنه احساس میکنم براش هیچی مهم نیست.