2777
2789
بدون قرص میگفت 230.250

خو داره قرص میخوره دیگه همینجوری کنترل کنه با دستگاه تست کنه تو یه جدول بنویسه کنترل بشه پایین هم میاد کما اینکه سنشم پایینه با ورزش کنترل غذایی میتونه اوکی کنه قندشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اثر قند نیست  . چرا نمیرن دکتر؟ اگر 33 سالست چرا انسولین نمیزنه و مرتب کنترل نمیکنه قندش رو؟ برای دیابتی که قند 130 ناشتا نرمال هست

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

غصه خوردن نداره با رژیم غذایی و تست مداوم قند خون باید کنترل کنه و این عدد پایین هم میاد وقتی با قرص ناشتاش شده 130 پایینترم میاد خوبه جووونه پیرمرد که نیست نتونه پایین بیاره 

اصلا اینا دکتر غدد رفتن ؟؟؟؟؟

خوبه  طرف انسولینی و تیپ یک نیست  اینجا یه عده اومدن جو دادن نعوظ صورت نمیگیره !!!۱ خیلی  خوبه یه چیزی میگیم بر مبنای دانسته های علمی باشه

در اثر قند نیست  . چرا نمیرن دکتر؟ اگر 33 سالست چرا انسولین نمیزنه و مرتب کنترل نمیکنه قندش رو؟ ...

رفته اورولوژیست گفتن به خاطر دیابته

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
غصه خوردن نداره با رژیم غذایی و تست مداوم قند خون باید کنترل کنه و این عدد پایین هم میاد وقتی با قرص ...

اره عزیزم خیلی دکتر رفته و الانم که کنترله میگه نعوظ نداره..معذرت میخوام میگه فوری شل میشه

این موارد رو نمیشه با دوست درد دل کرد و از نی نی سایت راهنمایی خواست ! اینها مشکلاتی هستن که با مراج ...

رفته عزیزم گفت پنج تا دکتر رفتیم گفته اختلال نعوظ به خاطر دیابته

رفته اورولوژیست گفتن به خاطر دیابته

کسی که دیابت داره و فقط هم 33 سالست میتونه قندش رو کنترل کنه . اگر بالاست انسولین بزنه ...اگر پایینه کربوهیدرات بخوره ...نرمال که شد با بقیه فرقی نداره !

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
اره عزیزم خیلی دکتر رفته و الانم که کنترله میگه نعوظ نداره..معذرت میخوام میگه فوری شل میشه

دکتر اورولوژی هم برن ولی اگه شما میگی دکترش گفته بخاطر قندشه اخه قندش خیلی هم اونقدر بالا نیست که خطرناک باشه ولی باید کنترل کنه که بالاتر نره

انشالله مشکلشون حل میشه

خب برا این مشکل میتونه دارو مصرف کنه حتما یه دکترمتخصص بره 

یه دارو داره اونه خودمم میدونم چیه ولی اون قرصا عوارض داره دکترا هم میگن