2777
2789
یه دارو داره اونه خودمم میدونم چیه ولی اون قرصا عوارض داره دکترا هم میگن

پدر منم این مشکلو داره

انسولینم هم مصرف میکنه ودارو هم برامشکلش مصرف میکنه فقط گاهی معده اش رو اذیت میکنه

تنها فرق ما همین تنهایی من است، تو نه تنها نیستی! که تنها نیستی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس حتما خدایی نکرده قند کنترل نشده دارن و به سیستم عصبیشون اسیب رسیده یا قندشون خیلی بالاست اکسید نیتریک کمی تو بدنش تولید میشه . با نرمال قند 130 ناشتا ,محال هست این اتفاق بیفته .

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
پس حتما خدایی نکرده قند کنترل نشده دارن و به سیستم عصبیسشون اسیب رسیده یا قندشون خیلی بالاست اکسید ن ...

عزیزم با داروه خیلی زیاد ۱۳۰ وگرنه ۳۰۰یا ۲۷۰

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
عزیزم با داروه خیلی زیاد ۱۳۰ وگرنه ۳۰۰یا ۲۷۰

داروی خیلی زیاد یعنی چی؟وقتی 5 تا دکتر رفتن حتما قندشون چک شده هرمونهای تستوسترونشون اندازه گیری شده ..فشار خون و سیستم عصبی و غدد و قلب و عروق و همه چک شده با تست عرق ..تهش دارو دادن دیگه بهشون . چرا دارو مصرف نمی کنند؟ دخانیات و الکل هم باعث ED میشه

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

دیابت دشمن هورمون تستسترون هست و باعث عدم نعوظ - بهترین راهکار قرص تریبلوس که گیاهی هست و چندین برابر آمپول تستسترون که پزشکان تجویز میکنن اثر داره و بعدش ماساژ رفلکسولوژی و بدون هزینه و مراجعه به پزشک -