2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعن معدلم خوبه ولی نمیدونم به اندازه داروی البرز خوبه یا ن

اگه معدلت حدودا نوزده بشه با یه میانگین ۴۵ تا ۵۰ قبولی منم خودم هدفم دارو البرزه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اگه معدلت حدودا نوزده بشه با یه میانگین ۴۵ تا ۵۰ قبولی منم خودم هدفم دارو البرزه

اینجوری هست. ولی فکر نمیکنم. معدلم بالای 19 هست، ترازمم 9600 حدودا. ولی مشاورم گفت باید ببریش بالاتر😭😭 الانم اصلا روحیه درس خوندن ندارم نمیدونم چیکار کنم. کاش میگفتن قبولیم که دیگه درس نخونم

اینجوری هست. ولی فکر نمیکنم. معدلم بالای 19 هست، ترازمم 9600 حدودا. ولی مشاورم گفت باید ببریش بالاتر ...

منم روحیه درس ندارم معدل به نظرم نوزده میشه ولی تراز اردیبهشت ۷۸۰۰ شد اگه بتونم مثل شما برسونم ۹۶۰۰ عالیه درصداتون میگی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منم روحیه درس ندارم معدل به نظرم نوزده میشه ولی تراز اردیبهشت ۷۸۰۰ شد اگه بتونم مثل شما برسونم ۹۶۰۰ ...

چیکار کنیم به نظرت؟ خیلی حالم خرابه، هیچی نخوندم چند روزه، اصلا هم نمیتونممم. بدنم نمیکشه

زیست 57 و خورده ای 

فیزیک 60 شیمی 57 و خورده ای، ریاضی 35 و خورده ای، زمینم 28

چیکار کنیم به نظرت؟ خیلی حالم خرابه، هیچی نخوندم چند روزه، اصلا هم نمیتونممم. بدنم نمیکشهزیست 57 و خ ...

افرین خیلی به نظرت میتونم تو این مدت؟

خیلی شرایط سختیه 

افرین خیلی به نظرت میتونم تو این مدت؟خیلی شرایط سختیه

من خودم بدجور پنچر کردم. نمیدونم 

اینقدر خستمه که نگو. کلی برنامه داشتم. هیچی نتونستم کنم. میای با هم بخونیم؟ اگه نمیخایم بگو ن

من خودم بدجور پنچر کردم. نمیدونم اینقدر خستمه که نگو. کلی برنامه داشتم. هیچی نتونستم کنم. میای با هم ...

من از فردا بعد ظهر شروع میکنم چون آلام مهمونیم رفتم تو روستای ییلاقی اینترنت ندارم اونجا ببخشید