2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

252 بازدید | 18 پست

باورتون میشه سر کوله پشتی که واسه فرار آماده کردم دعوامون شده ازروز اول که من هی دارم چیزای ضروری جمع میکنم طبق گفته بقیه که اماده باشیم واسه مواقع ضروری بدبختی دارم بااین بشرانگار مقصرمنم یامن اسرائیلم هی میپره بهم که این چه کاریه این براچیه چرا اب ذخیره کردی چرا پیک نیک پر کردی چرا کنسرو اینا کنارگذاشتی صدبار دعوا کردیم صدابار بازبون خوش ومهربونی بهش گفتم چرامقاومت میکنی بفهم بچه داریم درک سر من وتو شد اگه اتفاقی بیوفته چطور ببینم بچم گشنه اس بچم دارو نداره بچم تشنه اس بخاطر بچمه بفهم اگه خودم وتو بودیم هیچکار نمیکردیم درحالیکه برادرام خودشون پیش قدمن براداینکار همراه بازناشون همه چیزاشون اماده گذاشتن صندوق ماشین  شوهر من میمونه مقابلم ایناچیه گذاشتی صندوق فلان فلان تا امروز ظهر دیگه ترکیدم رفتم کوله ومواد غذایی اب وداروها همه رو ازصندوق دراوردم ریختم توخونه قسم خوردم بمب برنه وسط خونه ازجام تکون نمیخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح که امریکا حمله کرد فوری زنگ زدم بهش شیفت شب بود کارش تو یه کارخونه معروفه که چندروزپیشم شایعه شد زدنش

گفتم اینجور شده مراقب خودت باش الان ازصبح دعوامیکنه ساعت چهارصبح بیدارم کردی 😭 بفهم نامرد نگرانت بودم 

عزیزم آدم میمونه بعضی موقع ها کمک که نمیکنن هیچی یه باری هم رو دوشت میشن

خستم کرده میگم این استرسارو تاباید داشته باشی تومرد خونه ای یعنی یه لحضه یک صدم درصد به ذهنت نمیاد اگه اتفاقی بیوفته بچت چی میشه😭😭

نمیدونم مردا چرا تینطور شدن داداشای من تو شهر امن خونه گرفتن واسه زن و بچشون به قول تو هزارو یه امادگی داشتن اما من تو تهرانم میگم بریم شهرستان خونه بابام مسخره میکنه ابدا اهمیت نمیده میگه هیچی نیست ..

ولی خودش هر شب خونا باباش ...از دست این مردا به خدا من راضیم بمیرم خودم دور از جون بچم باشه

دقیقا منم تمام هم وغمم بچمه

شوهر من کلا سیستمش خیلی بده تا وقتی هرچی بگه بگی چشم عالیه ولی خدا نکرده مخالف نطرش باشی برج زهر مار میشه سعی میکنم کاریش نداشته باشم بزنم به بی خیالی تو کاراش دخالت نکنم حداقل خودم ارامش اعصاب دارم

عزیزم حالا یه جنگ انداختی تو خونه خوبه

یکم اروم باش

چرا دعوا میکنی

شما کوله رو جمع کن یه گوشه بزار اصلا به اون نگو 

اوضاع خونه رو کنترل کن 

هر روز اعصاب خوردی بدرد نمیخوره 

شما کارایی که باعث ارامشت میشه انجام بده به اونم نگو کوله بستم کنسرو خریدم 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
شوهر من کلا سیستمش خیلی بده تا وقتی هرچی بگه بگی چشم عالیه ولی خدا نکرده مخالف نطرش باشی برج زهر مار ...

مال من تواینجورمواقع قفل میکنه وقتایی زلزله میاد من میزنم به بچه وفرار قفل میکنه سرجاش میگه کجا😭😭

عزیزم حالا یه جنگ انداختی تو خونه خوبهیکم اروم باشچرا دعوا میکنیشما کوله رو جمع کن یه گوشه بزار اصلا ...

نه دیگه زندگیم کم جهنمیه بزار همون بهتر بمیریم هممون راحت بشیم کسی باید اینکارارو بکنه که شوق وذوق امید به زندگی داشته باشه اینکارا برا ماها بدبختا نیست

مال من تواینجورمواقع قفل میکنه وقتایی زلزله میاد من میزنم به بچه وفرار قفل میکنه سرجاش میگه کجا😭😭

من وقتی زلزله میاد خودش فرار میکنه من و بچه رو جا میزاره ...

خواهش میکنم دیگه بچه نیار بزار همین یه دونه باشه این جور مردا واقعا رفتاراشون سخت قابل تحمله بزار نفر یوم نسوزه