2777
2789
عنوان

به گربم غذا چی بدم

290 بازدید | 24 پست

من غذای اصلی گربم خونگیه و هر دو‌روز براش درست میکنم میزارم یخچالو خیلی دوست داره و میخوره .

اما جدیدا زیاد وقتشو ندارم راستش یکم کارام زیاد شده .

و از غذا خشکا هم زیاد سر در نمیارم .

هپی کت میدادم بچگیاش یه مدت خورد دیگه‌نخورد 

سلبن میدادم یه مدت خورد دیگه نخورد .

مونلو هم همینطور فقط یکی دو ماه خورده و دیگه نخورده .

شما به گربتون چی میدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا بچگاش غذا خشک میخورد .خیلی وقته از این چیزا براش نخریدم .نمیتونم اعتماد کنم

گفتم اگه تو خونه داری بفرستی برای من ....منم یه گربه ی زخمی رو بردم جراحی کردم ...الان تو هزینه اش موندم .....اگه دوست داشتی تاپیک حامی حیوانات منو بخون

گربه نباید زیاد غذاخشک بخورهمن یدونه داشتم گاهی مونلو میدادم گاهی مرغ میپختم گاهی هم پوست و اضافات م ...

من الان براشون خونگی درست میکنم با صبر و حوصله هر بارم با یه طعم متفاوت درست میکنم براش که تکراری نشه ...فقط بچگیاش غذا خشک میخورد حدودا دو سال میشه غذا خشک ندیده اصلا .

اما الانا یکم سرم شلوغه فرصت نمیکنم 

گربه ما تنوع طلبه

اره گربه به گربه فرق داره  این گربه دختردایی منم از این پرشین های لوس عه که اگر آبش رو عوض کنیم معده اش بهم میریزه😩

در کل ولی من تا جایی که میدونم غذا خشکای ایرانی خیلی خوب نیستن هرچی میگیرید خارجی ترجیحا بگیرید 

گفتم اگه تو خونه داری بفرستی برای من ....منم یه گربه ی زخمی رو بردم جراحی کردم ...الان تو هزینه اش م ...

وقتشو داری غذای خونگی درست کنی بهت غذا های ارزون یاد بدم ؟

اره گربه به گربه فرق داره این گربه دختردایی منم از این پرشین های لوس عه که اگر آبش رو عوض کنیم معده ...

خدا بزرگه حالا . سعی میکنم یه غذای مناسب و‌با کیفیت بگیرم و سرم که خلوت تر شد دیگه براش نگیرم ...بچمو‌ خیلی دوسش دارم حتی خارجی هم بگیرم باز چون میگن غذا های خشک رسوب میکنه تو کلیه میترسم بدم