2777
2789
عنوان

مچ نامزدمو گرفتم خیانت ج ن س ی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11602 بازدید | 152 پست
خدا رو صد هزار مرتبه شکر شاید باورت نشه زیاد دلم برای خودم نمیسوزه یه خواستگاری کردن و یه مدت نامزدی ...

همونو بگیره ،  برو بهش بگو بیشرف🙉

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
فیلم شون ج.ن.س.ی بود از روی فیلم حتی عکس هم فرستاد حالا اسکرین گذاشتم نمیدونم کی بیاد

هدفش چی بوده یعنی از فرستادن فیلم ؟ 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واس گذشتش بودهنوشته سمت من برو نیاواقعا فکر میکنسن شوهراتون تو مجردی رابطه جنسی نداشته؟؟؟؟ عجب... ...

یک سال و خورده ای با من نامزده 

ولی تازه ۴ یا ۵ ماه دختره رفته

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

حالا تو فکر کن من این چیزارو از شوهرم دیدم کسی که سالها با همه چیزش سوختم ساختم ،اونم نه با یک مفر با آدمهای متعدد ،قشنگ آتیش گرفتم 

الان جدا شدم راحت دارم زندگیمو میکنم هرچند که داغ کارایی که کرد هیچوقت از دلم پاک نمیشه

هدفش چی بوده یعنی از فرستادن فیلم ؟

نمیدونم واقعا 

میخواست تهدیدش کنه که دیگه پیام نده یا وقتی نوشتم داره میره تو رابطه جدید سوخت نمیدونم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نمیدونم واقعا میخواست تهدیدش کنه که دیگه پیام نده یا وقتی نوشتم داره میره تو رابطه جدید سوخت نمیدونم

چند سالشه پسره که انقدر احمقه ؟ کم سن و ساله؟

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
خب واس گذشتش بودهنوشته سمت من برو نیاواقعا فکر میکنسن شوهراتون تو مجردی رابطه جنسی نداشته؟؟؟؟ عجب... ...

اول که نه چرا فکر میکنی همه مردا مجردی رابطه جنسی باید داشته باشن،دختری که رابطه نداشته حقشه با مردی شبیه خودش باشه (همین مردا اگه بفهمنن انگشت کسی به زنشون خورده همه رو جر میدن)

به جز این خب رابطه داشته باشه ولی اینکه از رابطش فیلم گرفته و تا الان نگه داشته و برای یه ناشناس هم این فیلمارو فرستاده واقعا بنظرت عجیب نیست؟!😐

البته که من باور نکردم مگه میشه طرف انقد احمق باشه فیلمشو واس پیج فیک بفرسته

حالا اسکرین فرستادم میبینی عزیزم

منم وقتی گفت فیلم بفرستم موندم اصلا گفتم یه زری زد ولی فرستاد 

الان دارم پیام میدم دستم داره میلرزه 

بالا گفتم مثل اینکه دختره از پیج ها و اکانت های مختلف بهش پیام می‌داده و میده 

اینم فکر کرده باز همونه 

میخواسته تهدیدش کنه که دیگه پیام نده نمیدونم