2777
2789
عنوان

مچ نامزدمو گرفتم خیانت ج ن س ی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11604 بازدید | 152 پست
دیگ فهمید خودت بودی

نه نفهمید

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

حالا تو فکر کن من این چیزارو از شوهرم دیدم کسی که سالها با همه چیزش سوختم ساختم ،اونم نه با یک مفر ب ...

آخی بمیرم برات عزیزم 

منی که فقط نامزدش بودم فقط نشون بود همین اینهمه سوختم شما که جای خود داری

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا هیچوقت هیچ عمسی نمیبینم

نه عزیزم نمیدونم چرا هنوز نیومده 

یه چندتا از فحش هارو یادم رفت سانسور کنم شاید بخاطر اون نیومده

چند سالشه پسره که انقدر احمقه ؟ کم سن و ساله؟

نه بابا کم سن و سال چی ۲۷ یا ۲۸

اول که نه چرا فکر میکنی همه مردا مجردی رابطه جنسی باید داشته باشن،دختری که رابطه نداشته حقشه با مردی ...

واقعا موافقم باهات 

حتی به خواهرم گفتم بنویس من که اون نیستم ولی اگه بدونی من کیم هیچوقت دیگه از این غلطا نمیکردی خواهرم گفت نه ولش کن

اگه اسکرین اومد لایکم کنید

باشه عزیزم 

تو این مدت حست بهش چی بود؟

بعضی وقتا خوب بعضی وقتا حوصله م هم نداشت 

مثل بقیه نامزدا نبودیمم

نه بابا کم سن و سال چی ۲۷ یا ۲۸

ای بابا اعصابم خورد شد الان با تو قشنگ عادی رفتار میکنه و شک نکرده ؟ خواهر برادری نداره باهاشون صمیمی باشی یکم تخلیه اطلاعاتیشون کنی؟

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
واقعا موافقم باهات حتی به خواهرم گفتم بنویس من که اون نیستم ولی اگه بدونی من کیم هیچوقت دیگه از این ...

برو سجده شکر کن زود شناختیش 

اگه ببخشیش و بهش فرصت ادامه زندگی بدی واقعا حقته بعد ها به بدترین شکل ممکن ازش خیانت ببینی ،چون این آدم روانی هیچوقت درست نمیشه ،بعد این داستان میاد التماس و به دست و پات میوفته ،احمقی اگه ببخشیش 

من بخشیدم به شوهرم فرصت دادم تا زندگیم خراب نشه ولی آخرش به بدترین شکل ممکن بارها و بارها بهم خیانت کرد 

کسی که خیانت کنه حتی یک بارم لایق فرصت نیستتت

ای مرتیکه حرومزادهاگ عقدی فیلمو ببر دادگاه نشون بده

نه خداروشکر عقد نیستم 

برو سجده شکر کن زود شناختیش اگه ببخشیش و بهش فرصت ادامه زندگی بدی واقعا حقته بعد ها به بدترین شکل مم ...

نه مگه عقلم کمه فرصت بدم تموم شد هرچی که بود و نبود 

خداروشکر صد هزار مرتبه شکر که عقد نیستیم

بچه ها معمولا عکس میذارید چقدر بعدش منتشر میشه؟