gol43 مدیر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 عنوان مچ نامزدمو گرفتم خیانت ج ن س ی کرده | مشاهده متن کامل بحث + 11602 بازدید | 152 پست با پیج فیکی که خیلی وقت بود داشتم و فالورر زیاد داشت پیام دادم فکر کرد دوست دخترشم اولش گفت چی میخوای برو سمت من نیا بعد رسید به جایی که فیلم رابطه ج.ن.س.ی شون رو فرستاد فقط احساس کردم دیگه قلبم نمیزنه چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷 1404/04/01 | 12:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترم،نورا عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 328 تا الان عکسی نیومده حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 تا الان عکسی نیومده گفت مطلب شما به زودی منتشر میشوداولین باره عکس گذاشتم چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 تا الان عکسی نیومده نمیخواستم بذارم گفتم شر میشه ولی وقتی اینهمه تهمت میزنن گفتم بذارم خیلی بهتره چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
دختر_خوشگل_نینی_سایت عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4968 اسکرین فرستادم عزیزم ببین من فکر نمیکردم اینهمه نفهم باشه بفرسته ولی یه دفعه دیدم اومد چی بگم عزیزم پس خدا خیلی دوستت داشته که دستش اینجوری رو شده خداروشکر شناختیش
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 چی بگم عزیزم پس خدا خیلی دوستت داشته که دستش اینجوری رو شده خداروشکر شناختیش خدا رو صد هزار مرتبه شکر شاید باورت نشه زیاد دلم برای خودم نمیسوزه یه خواستگاری کردن و یه مدت نامزدی تموم میشه میره همه چیزو پس میدیمولی اون دختره که ۸ سال با این بوده.... چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 اگه عکسی اومد سریع خبر بدین بهم که نمونه دردسر شه چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9328 یاخوداا چرا همونو نگرفت ، تورو بدبخت کرد کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
اسکاچ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 14003 چجور فیلمی یعنی ؟؟؟؟؟ رابطه جنسی کامل ؟؟؟؟ منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 چقدم ساده و کله پوک تشریف داره خیلیییی فکر نمیکردمممم خواهرم اومد گفت دوستشم نفرست من نیستم ولی خب باورش نمیشد چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 چجور فیلمی یعنی ؟؟؟؟؟ رابطه جنسی کامل ؟؟؟؟ فیلم شون ج.ن.س.ی بود از روی فیلم حتی عکس هم فرستاد حالا اسکرین گذاشتم نمیدونم کی بیاد چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
kaviram عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1489 خب واس گذشتش بودهنوشته سمت من برو نیاواقعا فکر میکنسن شوهراتون تو مجردی رابطه جنسی نداشته؟؟؟؟ عجب.... اره بابا از بدو تولد منتظر بوده شما زنش بشین با شما رابطه داشته باشه😐😐 ❤️
gol43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 3770 چقد لجنه. واقعا باورنمیشم یکی تااین حد هول باشه مرز های هول بودنو جابه جا کرد چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
های_هانی عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 7479 خب الان از تجسس بیهوده است راضی هستیفیلم مال قبل نامزدی بوده بعد هم خودت باعث نشو فیل شوهرت یاد هندو ... بالاخره که باید بفهمه خیانتکاره خوبه با خیانتکار ازدواج کنه تجسس بیهوده!!!!! چه حرف عجیب غریبی ...