2777
2789
عنوان

مچ نامزدمو گرفتم خیانت ج ن س ی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11602 بازدید | 152 پست
تا الان عکسی نیومده

گفت مطلب شما به زودی منتشر می‌شود

اولین باره عکس گذاشتم 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان عکسی نیومده

نمیخواستم بذارم گفتم شر میشه 

ولی وقتی اینهمه تهمت میزنن گفتم بذارم خیلی بهتره

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

چی بگم عزیزم پس خدا خیلی دوستت داشته که دستش اینجوری رو شده خداروشکر شناختیش

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

شاید باورت نشه زیاد دلم برای خودم نمیسوزه یه خواستگاری کردن و یه مدت نامزدی تموم میشه میره همه چیزو پس میدیم

ولی اون دختره که ۸ سال با این بوده....

اگه عکسی اومد سریع خبر بدین بهم که نمونه دردسر شه

یاخوداا چرا همونو نگرفت ، تورو بدبخت کرد 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
چقدم ساده و کله پوک تشریف داره

خیلیییی فکر نمیکردمممم 

خواهرم اومد گفت دوستشم نفرست من نیستم ولی خب باورش نمیشد

چجور فیلمی یعنی ؟؟؟؟؟ رابطه جنسی کامل ؟؟؟؟

فیلم شون ج.ن.س.ی بود از روی فیلم حتی عکس هم فرستاد حالا اسکرین گذاشتم نمیدونم کی بیاد

خب واس گذشتش بوده

نوشته سمت من برو نیا

واقعا فکر میکنسن شوهراتون تو مجردی رابطه جنسی نداشته؟؟؟؟ عجب.... اره بابا از بدو تولد منتظر بوده شما زنش بشین با شما رابطه داشته باشه😐😐

❤️

چقد لجنه. واقعا باورنمیشم یکی تااین حد هول باشه

مرز های هول بودنو جابه جا کرد

خب الان از تجسس بیهوده است راضی هستیفیلم مال قبل نامزدی بوده بعد هم خودت باعث نشو فیل شوهرت یاد هندو ...

بالاخره که باید بفهمه خیانتکاره خوبه با خیانتکار ازدواج کنه 

تجسس بیهوده!!!!! چه حرف عجیب غریبی

...