2777
2789

با خوبی و آرامش به روش بیار

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به روش نیاری جنگ راه نندازی میگه خوب خری گیر آوردم مثل من میشه زندگیت یکی یه توپ انداخت تو حیاط خونه ات توپش رو پاره نکنی چند روز بعد میگه خوب خریه میزنه شیشه های خونه ات رو میاره پایین تازه طلب کارم میشه 

پس چیکارکنم چطور باهاش رفتارکنم؟چی‌بگم

قشنگ هر چی میدونی رو مشت کن بکوبون تو کله اش من بیش از ۵ بار به روم نیوردم مادرم هی گفت آره روتون تو روی هم باز میشه آخرش چی شد؟هر سری بلاهای بدتری سرم آورد بعدم گفت تو خودتو به من انداختی برا همون زبونت کوتاهه! هر روز پر رو تر شد 

مثلا به من گعت من پول ندارم هیچی طلا بخرم ۴ ماه دیگه که وام خونه ام رو تسویه کردم برات طلا میخرم بعد از ۷ ماه دیدم برداشت به برادرش سال ۱۴۰۲ نزدیک سیصد میلیون پول داد من به روم نیوردم از اون یکی زن داداشش فهمیوم بعد از ۳ ماه گفتم پس سرویس طلای من چی میشه؟گفت مگه دختر ۲۰ ساله ای که توقع طلا داری؟؟؟؟؟ دادم که دادم خوب کردم 

من هی کوتاه اومدم قشنگ کله ام رو قهوه ای کرد   یه لب تاب ایسوز داشتم داده بودم ببره باطریش رو عوض کنه گفت آره گفتن این ارزش نداره درست کنی بنداز دور فهمیدم باطری رو عوض کرده برده داده به بچه خواهرش دقیقا دو هفته بعد از عروسی! یه ماوس ماکروسافت داشتم الان نزدیک ۸ میلیون پولشه تو خونه گم شد !

رفته بودم مهمونی تو خونه خواهرش دیدم به روی خودم نیاوردم 

قشنگ هر چی میدونی رو مشت کن بکوبون تو کله اش من بیش از ۵ بار به روم نیوردم مادرم هی گفت آره روتون تو ...

هووف. امان از این مردااا

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!