2777
2789
عنوان

بنظرتون برم یانه

106 بازدید | 11 پست

خانواده شوهرم خیلی مذهبین همه چادری و نمازو روزه حتی توخونه هاشون عکس حاج قاسم و خامنه ایی هست ولی من نه الان ی مهمونی مذهبی گرفتن برای شهادت میخوان نذری درست کنن منوهم دعوت کردن دیروز عمه شوهرم ۳بار گقت یادت نره بیای امروزم مادرشوهرم زنگ زد منم تازه ناخن و مژه کاشتم رفتم میکروبلندینگ ابروهم کردم هنوز قرمزه ابروهام میترسم برم ی چیزی بگن تیکه ایی چیزی حوصله ندارم شوهرمم با بی میلی گفت نمیدونم مامانم هربار مهمونی و نذری داشته تو نرفتی حداقل برو ی کمکی بکن اصلا میخوای نرو ولش کن بعد ورداشت رفت بیرون اخه خواهر خودش بدتراز منه الان خواهرش موهاش قرمزو سبزه انگار تعذیه گفته من امشب خونه نمیمونم میاد خونه ما ک ازاون جو فرار کنه حالا من بنظرتون برم یا نه؟نرم چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیس ک برو . مودب خانومو حضور داشته باش بیا. اشکالی نداره که.

اخه میترسم باز عمه هاش بگن ناخن کاشتی مامانش بگه خواهرش چشمم به توعه ازتویاد میگیره انگار گوشی نداره قبل از اینکه من عروسشون بشم موهاشو رنگ میکرد عموهاش ی جوری نگام کنن باباش بگه امدی شالیزار اگه دامن یا شلوار بپوشم کفتان بپوشم مامانش میگه کفن تنت کردی اصلا حوصله ندارم ی بهانه بدید نرم

برو چه اشکالی داره هرکی اعتقاد خودشا داره یه لباس مشکی شیک بپوش و برو حتما برو وقتی احترام گذاشتن دع ...

اونا ازاین ک هرکی اعتقاد خودشو ددره بویی نبردن 😭🤣احتمالا برم

اخه میترسم باز عمه هاش بگن ناخن کاشتی مامانش بگه خواهرش چشمم به توعه ازتویاد میگیره انگار گوشی نداره ...

ببین میفهمم چی میگی من عروس خانوده ای شدم ک پسره اخوند دارن اماااا اماااا اینو میخوام بهت بگم ک گاهی ی‌جاهایی یچیزایی‌رو رعایت کنی هیییییچ اشکالی نداره .نه که مثل اونا‌بپوشی‌اما مناسب باشه. ی شلوار و شومیز بلند مثلا‌ک نگن چرا دامن چرا پات معلومه. 

parasoo1989@