2777
2789
قشنگ هر چی میدونی رو مشت کن بکوبون تو کله اش من بیش از ۵ بار به روم نیوردم مادرم هی گفت آره روتون تو ...

اصن دلت نباید برای مرد جماعت بسوزه 

چهارساله منو نگه داشته توعقد

خرج مفت میکنه 

از خجالت دیگران دارم میمیرم 

همه میگن عروسیت کیه

اون سیصد ملیون حالا۱ ملیارده فک نکنم پس بده حتی

من هی کوتاه اومدم قشنگ کله ام رو قهوه ای کرد یه لب تاب ایسوز داشتم داده بودم ببره باطریش رو عوض کن ...

ایشالله خداعاقلش کنه 

چطور ادمیه بخدا 

خدا به داد دلت برسه 

خدا ارومت کنه 

بخدا من بجات اتیش گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اون زمان که با این مرتیکه ازدواج کردم هم خونه داشتم هم ماشین حقوقم هم ۶۳ میلیون بود من فوق لیسانس هوش مصنوعیم و برنامه نویس نزدیک ۷ بار رسمی اومد خواستگاری قصد ازدواج نداشتم قبل از ازدواج کلی کشور خارجی رو گشته بودم ۲۹ سالم بود بعد آنقدر لی لی به لالاش گذاشتم دیگه پر رو شد هر بلایی فکر کنی سرم آورد خیانت کرد ازم دزدی کرد کتکم زد میگفت آره اجازه نمیدم بری سرکار اومد شرکت زد کامپیوتر مدیر عامل رو پرت کرد میدونی چرا؟چون میگفت باید مادرتو از خونه ات پرت کنی بیرون بچه خواهر من بره بشینه

ی روشی بلدم 

مثلا قضیه ای که میخوای سوال کنی ، جواب رو به صورت سوال بپرس

دیگه خودش لو میده 😂🤌🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

پس چیکارکنم چطور باهاش رفتارکنم؟چی‌بگم

ن دعوا راه ننداز 

ولی در کمال ارامش یکم بی محلی کن بهش کمتر صحبت کن باهاش

بعداگ پرسید چته بگو فکرنمیکرد انقد برات غریبه باشم ک بخای بهم دروغ بگی حس بدی گرفتم ازکارت

و بگو من همیشه ترو تو اولویت قرار میدادم حتی اگ ب بقیه دروغ بگم ب تو راستشومیگم

با جنگو دعوا بدتر لجبازیا بدتر میشه

من هی کوتاه اومدم قشنگ کله ام رو قهوه ای کرد یه لب تاب ایسوز داشتم داده بودم ببره باطریش رو عوض کن ...

شما دیگه رسما دزد تو خونت داری پناه برخدا!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ایشالله خداعاقلش کنه چطور ادمیه بخدا خدا به داد دلت برسه خدا ارومت کنه بخدا من بجات اتیش گرفتم

عزیزم آخرش با دختر عموی مطلقه اش فرار کرد رفت مالزی طلاهای دوران مجردیم یه لب تاب ایسوز زن بوک که الان ۱۸۰ میلیون پولشه یه ساعت طلا با ۲۶۰۰ یورو و ۳۰۰۰ درهم امارات که تو خونه بود رو  ازم دزدید غیابی با بدبختی طلاق گرفتم 

من اون زمان که با این مرتیکه ازدواج کردم هم خونه داشتم هم ماشین حقوقم هم ۶۳ میلیون بود من فوق لیسانس ...

خدا لعنتش کنه 

اتیش گرفتم برات خواهر 

نمیتونی ازش جداشی

پ این چیه گذاشتی تو زندگیت بره با همون بچه خواهرش که اینقد سنگش به سینش نزنه

منم هرچی از شوهر اشغالم میکشم از‌بچه ننگیشه

منو‌دشمن خودشون میدونن ، انگار‌من حسودشونم

من اون زمان که با این مرتیکه ازدواج کردم هم خونه داشتم هم ماشین حقوقم هم ۶۳ میلیون بود من فوق لیسانس ...

تو چرا اینقدر بهش باج دادی ؟

کاش همون زمان با یه روانشناس خوب کار میکردی و ازش جدا می شدی ‌.... هر چی بیشتر ازش میگی ، دارک تر میشه اوضاع

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ن دعوا راه ننداز ولی در کمال ارامش یکم بی محلی کن بهش کمتر صحبت کن باهاشبعداگ پرسید چته بگو فکرنمیکر ...

انقد ادم بیشعوریه ک فک کنم گولم بزنه

حالم ازش بهم میخوره

اصن دیگ نمیخوام باهاش ازدواج کنم

شما دیگه رسما دزد تو خونت داری پناه برخدا!!!!

برادرش ۵۱ سالش بود از زمان کرونا دیگه کار نمیکرد چین بوده خاک بر سر کل خرج خونه اش رو این می داد خواهرش شوهر مرده بود خرجش رو این میداد عملا شده بودم کلفت خونه اش کلی دروغ بهم گفتن خاندانش ادعای مومن بودن میکردن مشهدی بودن هر روز صبح میرفتن حرم نماز چه فایده همگی دزد بودن تازه من فهمیدم خونه ی پدریش هم غصبی بوده