2777
2789
عزیزم آخرش با دختر عموی مطلقه اش فرار کرد رفت مالزی طلاهای دوران مجردیم یه لب تاب ایسوز زن بوک که ال ...

خدایااا ازت رسما اخاذی کرده ازش شکایت میکردی نفس راحت نکشه به حق علی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تمومش کن این بازی کثیفو

من این پسرو نمیخواستم .

خانوادم مجبورم‌کردن

حتی ازم نپرسیدن به خودم اومدم سر سفره عقد بودم

اره دقیقا من اگه سر لب تابم کوتاه نیومده بودم کلی پول و طلا از دست نمیدادم

منم ی جریان مثل لب تاب توداشتم داخل تاپیک قبلم هست

یاد اون افتادم

این طرف دزد بود تقصیرتونیست خواهرم

عزیزم آخرش با دختر عموی مطلقه اش فرار کرد رفت مالزی طلاهای دوران مجردیم یه لب تاب ایسوز زن بوک که ال ...

وای آهو جون عجب ادم بیشعور و نفهمی بوده 

راحت شدی ازش 

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

خدایااا ازت رسما اخاذی کرده ازش شکایت میکردی نفس راحت نکشه به حق علی

خارج از کشوره کلی دوندگی کردم رفتم اینترپل براش اعلان قرمز گرفتم سفارت ایران همکاری نکرد همه جوره من سر بودم مادرم آنقدر غصه زندگی منو خورد سرطان سینه گرفت پیرم کرد نابودم کرد اشتباه منو تکرار نکن یا الان تعهد بده یا جدا شو 

خارج از کشوره کلی دوندگی کردم رفتم اینترپل براش اعلان قرمز گرفتم سفارت ایران همکاری نکرد همه جوره من ...

از زندگیی بعد جدایی میترسم نمیدونم چی میشه 

من حتی ازدواجم نکردم چهارسال و نیمه توعقدم .

ی خونه قراره بسازن هزارساله ، هر روز میگه قید عروسی رو بزن

دروغ گوییش ی طرف

خرجی ک نمیده

وای آهو جون عجب ادم بیشعور و نفهمی بوده راحت شدی ازش

اره ولی 😔 اون الان خوشبخته پدر من داره در میاد خدا کل خاندانش رو لعنت کنه 😔 بیش از ۵ بار تو مستی اعتراف کرد که با تکتم(خواهر لجنش)سکس داشتم گریه میکرد که تکتم اومد سراغم 

از زندگیی بعد جدایی میترسم نمیدونم چی میشه من حتی ازدواجم نکردم چهارسال و نیمه توعقدم .ی خونه قراره ...

منم مثل تو تو عقدم 

همه اینارو داره با ی عالمه مشکلات دیگه

دارم جدا میشم