2777
2789
عنوان

دانشگاه روزانه شهریه پرداز

82 بازدید | 9 پست

بچه ها شهریه هاش مثل ازاده؟؟مثلا ازاد پرستاری ۲۵ تومنه روزانه شهریه پرداز هم همینقدره؟؟

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا همین قدره برو تو سایت دانشگاه مد نظرت 

بهش میگن شبانه ، پردیس هم هست که مقدارش یه کم بیشتره 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

روزانه که شهریه پرداز نیست 

منظورت شبانه س؟ که اصلا پزشکی و پیرا نداره 

پردیس خودگران هم هزینه ش از آزاد بیشتره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

روزانه شهریه پرداز همون شبانه س ؟؟اگه شبانه س برو شبانه مدرکش خیلی بهتراز پردیس و ازاد و.. س

زده شهریه پرداز شبانه ننوشته ک

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
زده شهریه پرداز شبانه ننوشته ک

قبلا بهش میگفتن شبانه 

مدرکش و کلاسا و.. با همون روزانه س 

فقط شما هرترم پول میدی 

حتما انتخاب کن 

مثلا میتونی رشتهای بهتر رو اگه روزانه نمیاری شبانه هاشونو بزنی