2777
2789

سلام

من امسال قبول شدم.

یک شهری که نزدیک شهر خودمونه.

مثلا تصور کنین ۱ ساعت راهه

یعنی شهر بزرگ قبول نشدم. شهرستانیم

خودم اصلا برای این رشته درس نخونده بودم. برای رشته های دیگه خونده بودم

الان اصلا نمیدونم برم یا نه

چون خیلی گسترده هست. درساش زیادن. کارش سخته. 

درساش شیرین هست ولی خب سختی کارش زیاده.

شما اطرافتون داخلی دارین؟ فوق دارن یا همون داخلی موندن؟

راضیه؟ نیست؟ نظرشون؟ نظرتون؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

مبارک باشه🩷

من اطرافم ندارم ولی برای درامد تو داخلی فوق لازمه اغلب

بیشتر هم فوق گوارش وغدد

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

سلام عزیزممبارک باشه🩷من اطرافم ندارم ولی برای درامد تو داخلی فوق لازمه اغلببیشتر هم فوق گوارش وغدد

آره عزیزم درسته

ولی خیلی راهش طولانی میشه.

ممنونم ازت

دعا کن برام تصمیم درستو بگیرم 🩷

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

آره عزیزم درستهولی خیلی راهش طولانی میشه.ممنونم ازتدعا کن برام تصمیم درستو بگیرم 🩷

اره دقیقا 

یکی از پسرای ما هم امسال زد داخلی چون خیلی علاقه داشت

عوضش داخلی واقعا شیرینه 

چشم حتما🩷

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏