2777
2789
عنوان

حرفای آخر منو مادرشوهرم راجب طلاق(شات)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 41 پست
بچه ها لطفااااا حرف الکی نزنید تا ی چیزی میشه میگین قبل ازدپاج چرا نشناختی چرا عقد کردی کجا پیداش کر ...

آفرین

به ا قبل عقد پی باشگاه و بدنسازی بود اصلا مشروب نمی‌خورد می‌گفت عضله آب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم.مییترسم عروسی کنیم اینطور باشه باز

عاقلانه تصمیم بگیر .من خودم از اونایی هستم ک مخالف سفت و سخت طلاقم ولی بعضی جاها طلای عاقلانه ترین و ابرومندانه ترین راهه.

همه مشاورا میگن با امید تغییر با کسی ازدواج نکن .چون حتی اگ یه درصد تغییر نکنه بدبخت میشی این حرفا رو مثل یه خاهر ازم بپذیر 🤝عاقلانه تصمیم بگیر نه احساسی

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

شوهر منم همین بود و همچنان هست ولی اون تغییر نکرد من بودم که تغییر کردم. دیگه این چیزا تو چشمم عادی شد و عین روتین زندگی شده. بار اول که فهمیدم الم شنگه کردم خانوادشو گفتم بیاد و...

[QUOTE=385559305]با شاید عوض شد میشه زندگی کرد ؟؟؟؟؟[/QUOTEواقعا موندم یه عمر زندگیه و اینده بچه رو ...

و بخاطر همینم هست هزار تا مشکل بدتر پیش میاد 

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

آفرینبه ا قبل عقد پی باشگاه و بدنسازی بود اصلا مشروب نمی‌خورد می‌گفت عضله آب میکنه

دقیقاااااا میفهمم چی میگی شوهر منم ی مدت همینو میگف بعد ی مدت شروع کرده بود باهاش اتمام حجت کردم گذاشت کنار تموم شد رف گفتم فقط جایی ک من هستم قراره شب بمونیم رانندگی نباید بکنی اجازه داره تموم شدو رف 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

من شوهرم وضعش خیلی داغون بوداا هرشب هرشب به مشروب خوردن و رفیق بازی حتی بهش میگفتم من یا رفیقات

جواب منو نمیداد و میرفت😂😂😂

خلاصه که خیلی دعوا کردیم

الان خداروشکر دیگه‌همه چی اوکیه حتی مشروبم نمیخوره

من بهت نمیگم طلاق نگیررررااا

میگم‌این‌تجربه منه 

بازم زندگی خودته عزیزم هرکاری میدونی درسته انجام بده

پسرخالم و همسرش دقیقا همینطور بودن 

یهو جدا شد و برنگشت

خیلی دخترع ملهی بود 

ولی تصمیم عاقلانه ای گرفت چون از پسرخالم فقط رفیق بازی درمیومد با اینکه پسر سرمایه داری هم هست

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

با شاید عوض شد میشه زندگی کرد ؟؟؟؟؟

خواهر من بهش نمیگم طلاق بگیر یا ن

من تجربه خودمو گفتم

و تهشم‌گفته باهاش صحبت کن زندگی خودشه

خودش بهتر میدونه چی درسته چی غلط

خیلی از این مشکلات حل میشه قرار نیست تقی به توقی خورد بگیم طلاق

من نظرم‌اینه با زمان دادن و حوصله کردن هیچ کاری نشد نداره