2777
2789
عنوان

حرفای آخر منو مادرشوهرم راجب طلاق(شات)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی بعد از طلاق خیلییی سخته الانو نبین فکر میکنی از پس خودت بر میایی و هیچی نیست و اینا،بعد طلاق پ ...

ما به اقوام اینطوری بود همش معتاد و دعوا آخر طلاق گرفت

البته بچه داشت با چند سال زندگی

یکبار پرسیدم ازش گفت واقعا راضی ام با اینکه دارم خرج خودم رو خودم میدم یکم برام سخت هست

ولی الان ارامش دارم روح آزاد هست شب با ارامش سر رو پشتی میزارم

بچه ها لطفااااا حرف الکی نزنید تا ی چیزی میشه میگین قبل ازدپاج چرا نشناختی چرا عقد کردی کجا پیداش کردی حرف منطقی بزنین خب اگ میدونس ک ازدپاج نمیکرد باهاش قبل عقد همه خودشونو خوب نشون میدن حرف بی منطق نزنید خواهشاااا 

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭
بخدا الان جدا بشی برد کردیتا بعدا بخوای با دوتا بچه بدون پشتوانه باشیبه علی طلاق بد نیست

ولی چیز خوبیم نیست 

حالا مثلا شوهر دوم قراره خوب باشه!؟ 

اونم معلوم نیست مثل هندوانه اس

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

جنگ اول به از صلح آخره

حالا همه فاز بر ندارین مگه همش طلاق خوشبختی میاره 

من خیلیا رو دیدم بعد عروسی رفیق بازی رو گذاشتن کنار اگه دست بزن داره و خسیس هست و بد دهن اون تغییری نمیکنه 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

عکس چرا نمیاد

طول میکشه تا آپلود بشه

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

مگه قبل ازدواج تحقیقات نکردین؟😐یعنی چی که فکر کنم داره تو حتی نمیدونی دوست داره یا نه بعد ازدواج کر ...

قبل ازدواج پی مشروب نبود

دوستم داره

چون این سری بدون اهمیت دادن بمن. رفت با دوستاش

شک کردم به دوست داشتنش

تحت تاثیر حرفای اینجا قرار نگیر 

خودت باید تصمیم بگیر 

هیچوقت اینجا مشورت نکن 

من یبار اینجا وضع امو گفتم همه گفتن طلاق 

در صورتی که واقعآ مشکل بزرگی نبود

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

حالا همه فاز بر ندارین مگه همش طلاق خوشبختی میاره من خیلیا رو دیدم بعد عروسی رفیق بازی رو گذاشتن کنا ...

از کجا معلوم تغیر کرد؟ ادمی که تو عقد از اینکارا بکنه بعد ازدواج بدتر میشه ان هیچ وقت تمی تونه چدر خوبی باشه 

شوهره منم تو عقد همینطور بود نمیشد کنترلش کردولی الان یکساله عروسی کردیم اصلا نمیره رفیق بازیی وقتای ...

با شاید عوض شد میشه زندگی کرد ؟؟؟؟؟

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌