2777
2789

ترازتون چندہ؟ سال اولتونہ یا پشت کنکور موندید؟ مشاورہ و آزمون رفتید؟چقدر تاثیر داشتہ تو قبول شدنتون؟برا خواھرم میپرسم انسانیہ

تاپیک آخرم گفتم 

پشتم 

هر ۳ تا ترازم شده ۸۳۴۰

آزمون قلمچی 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسانی ھستی ؟میشه خواھرم راھنمایی کنی؟ میخواد امسال بخونم واسہ ۴۰۵

اره جان 

منابع فرهنگیان رو از دی ماه شروع کنه 

عمومی هارو جدی بگیره برای نهایی 

حتما تحلیل ازمون درست داشته باشه 

نه اینکه صرفا سوالای غلطو درست و مشخص کنه تو دفتر وارد کنه و اینا بلکه باید بره اون صفحه رو دوباره بخونه 

اینجودی خیلی بهتره و بیشتر یاد میگیره 

درگیر حواشی نشه 

همش اخبار و دنبال نکنه 

خودشو با بقیه مقایسه نکنه

تراز قلمچی با منزله تراز کنکور نیست پس خودشو بخاطر اون نبازه 

ناامید نباشه و سعی کن ب حرف فک و فامیل گوش نده 

این نکته هم خیلی مهمه

بهش بگو سال کنکور سال جنگیدن و بحث باخانواده نیست 

درسته تحت فشاریم خیلی هم کم درک میشیم ولی هرچی سعی کنه با خانواده بحث نکنه ب نفع خودشه 

انشالله موفق باشه 

واسه قبولی منم دعا کنین🥲🤍✨️🌱

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

در کل برا فرهنگیان بیشتر رتبه و تراز مهمه تا مصاحبه

در نهایت برا اینکه خیالت راحت شه که قبول میشی بهتره ترازت از ۸۰۰۰ پایین تر نباشه

مشاور و آزمون قطعا تاثیر دارن اما اینطور نیس که بگی اوکی دارم میرم آزمون پس قبولم نه! ۹۰ درصدش خودتی، باید بخونی.

من دانشجوی فرهنگیانم هر سوال هست در خدمتم

عزیزم خواھرم انسانیہ امسال اولین سال کنکورش بود فقط ھم فرھنگیان میخواد معدلش تاجایی کہ میدونم از ۱۹ کمتر نشدہ مدرسہ تیز ھوشان درس خوندہ امسال دعوت بہ مصاحبہ نشد ناراحتہ میخواد باز پشت کنکور بمونہ چیکار کنم قبول بشہ ھم طریقہ درس خوندن  ھم تست زدن آزمون مشاورہ چہ چیزایی رو رعایت کنہ میشه کمکش کنی

من دانشجوی فرهنگیانم هر سوال هست در خدمتم

برای مصاحبه فرهنگیان اگه تجربه ای داری بنظرت کمک کنندس لطفا بگو 🌱🤍

اره جان منابع فرهنگیان رو از دی ماه شروع کنه عمومی هارو جدی بگیره برای نهایی حتما تحلیل ازمون درست د ...

ان شاالله قبولی عزیزم واسہ خواھر منم دعا کن مثل شما قبول بشه باور کن دارم اشک میریزم از تہ دل منم ناراحتم انگار من دعوت نشدم 

ان شاالله قبولی عزیزم واسہ خواھر منم دعا کن مثل شما قبول بشه باور کن دارم اشک میریزم از تہ دل منم نا ...

ی چیزی بهت بگم ؟

من امسال دقیقا جایی از خوشحالی جیغ کشیدم و خندیدم با بابام 

که دقیقا پارسال همونجا تو بغلش ۴ صبح گریه کردم وقتی دعوت نشدم 

من به این جمله باور دارم که تو ی روزی همونجایی میخندی که قبلا اشک ریختی 

باور کن تلاش کنه خدا میبینه و نتیجشو میگیره 

گریه نکنین و بهش انرژی مثبت بدین واقعا نیاز داره درک شه✨️🫱🏻‍🫲🏼🌱

تاپیک آخرم گفتم پشتم هر ۳ تا ترازم شده ۸۳۴۰آزمون قلمچی

من قرار بود جزوه و کانال بدم بهت

لطفا یه ایدی ایتا بهم بده برات بفرستم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓