2777
2789
عنوان

دلم میسوزه واسه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 59 پست

میتونی براش دومینو یا پازل یا چمدونم اینطور بازیا بگیری؟ موشک درست کنین. من بچه که بودم همیشه توی خونه بازی میکردم. جعبه های کبریت رو جمع میکردم روی هم میچیدم یا با مداد هام بازی میکردم هر مدادم یه شخصیت داشتن جاشون حرف میزدم. 

کتاب هم میخوندم. عاشق کتاب بودم. میتونی کتاب براش بگیری یا مثلا بابام کتابای فارسی اول دبستان رو برام گرفته بود توی دو سالگیم خوندن نوشتن کار میکرد دیگه ۵ سالگی روزنامه میخوندم. 

الان هم میتونید شروع کنید اینطوری کم کم به کتاب علاقمند میشه.میبینید کم کم نمیتونید از ته کتابخونه ها جمعش کنید😂 

فقط این حرفا رو گفتم که ایده بگیرید برای بازی با بچه کوچولوتون❤️

الان فقط رو تربیتش کار کنبعداً که بزرگ بشه بتونه خوب بد بشناسه میاره خودش

دلم میخواد کلاس ورزشی بفرستمش حداقل

بچه های خواهرم کلاس مختلف میرن هی جلو بچم تعریفشو میکنن یا حرکت های ورزشی رو جلو بچم میزنه و من جگرم واسه بچم میسوزه.

ما اول دستمون به دهنمون میرسید شوهرم یه جایی مشغول کار بود بعدا اونجا ورشکست شد و ما در به در دنبال شغل خوب برای همسرم

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدر منطقه رو بدونید. حداقل میتونید برید یه دوری بزنید ولی ما چی؟منطقه خلوت پر از سگ آدم میترسه

نه دوستی دارم نه تنهایی میزارن برم با مامانمم که کلا دوست نیستم که خوش بگذره

هدف های بزرگی توی سرمه که بهش میرسم.

تو خونه. گل بازی 

خمیر نون بگبر بازی کنه

نقاشی بگشه

کتاب پیش دبستانی ۱بگیر  یادش بده

توپ بازی کنه

رنگ انگشتی تو حمام بازی کنه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
با ماشین که میریم ولی خب این چیزا انرژی بچه رو خالی نمیکنه.

باهم برین پیاده‌روی. اصلا پارکی باشگاهی چیزی نزدیکتون نیس؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

میتونی براش دومینو یا پازل یا چمدونم اینطور بازیا بگیری؟ موشک درست کنین. من بچه که بودم همیشه توی خو ...

خیلی ممنونم ازتون، کتاب ها رو از کتابخونه گرفتن براتون یا مال فامیل بود؟

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤