2777
2789
عنوان

دلم میسوزه واسه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 59 پست
منم همینطورم هیچ دوستی ندارم تنهای تنهام.خواهرام هر کدوم زندگی خودشونو دارن و زیاد باهم وقت نمیگذرون ...

منم داداشم اصلا کاری باهاش ندارم کلا اجتماعی نیستم

هدف های بزرگی توی سرمه که بهش میرسم.
کتاب بخر اجبار نمبشع گفت ولی واقعا مفیدکتاب الان ۳۰۰ ۴۰۰ هست دقیق نمیدونممن پارسال خربدم پسرم ۵سالشه ...

میخواستم بفرستمش پیش ۱ گفتم شاید زده بشه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم ازتون، کتاب ها رو از کتابخونه گرفتن براتون یا مال فامیل بود؟

خواهش میکنم. بزرگترین لطفی که پدر و مادر من در حقم کردن همین خوندن یاد دادن و تربیت درست بود. اونا نه پول داشتن نه هیچی. 

کتاب اوایل کتابای بابامو ورق میزدم ( یه کتاب دیکشنری اکسفورد داشت که فقط عکساشو میفهمیدم کلش انگلیسی بود😂) کم کم بهونه کتاب برای خودم گرفتم بابام برام یه کتاب کوچیک گرفت اسمش سیاره ها بود(۱۰۰۰ تومن. از اون دوران عاشق نجوم شدم و پام به کتابخانه و مجله نجوم باز شد از همون ۶ سالگیم تا الان بیشتر شماره های مجله نجوم رو میخوندم. ( خواستم فقط اهمیت این ۱۰۰۰ تومن کتاب رو زندگیم نشون بدم). اگه میتونید کلاس زبان بفرستید اگه هم نمیتونید خودتون یاد بگیرید و به بچتون یاد بدید. پدرم همین کار رو کرد پول کلاس زبان که نداشت خودش یاد میگرفت بهم یاد میداد. بزرگتر که شد بچتون میتونید یه زبان دیگه هم بهش یاد بدید. (یا خودش یاد بگیره) بزرگترین لطفی که تا قبل دانشگاه رفتن به بچتون میتونید بکنید.

آخی🥺 همه راها بسته اس که بازم اگه تونستین کلاس ورزشی با نقاشی ثبت نامش کنین

برامون دعا کنید بتونیم یه منطقه متوسط بریم 🙏😔

منم ۲تا دارم ۴و۸ سالهمیبرم سرای محله. نقاشی و مهد هفته ای ۳روزتو این گرما فقط و فقط بخاطر تغییر روحی ...

خیلی خوبه، آره منم اصلا کوچه رو نمیپسندم

برامون دعا کنید بتونیم یه منطقه متوسط بریم 🙏😔

انشالله عزیزم 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اره درسته.حالا میدونم شرایطت سخته ولی حتی اگر شده یه پارک کوچولو همون اطراف پیدا کنی هر ازگاهی ببریش ...

اطرافمون پارک نیست اگه بخوام ببرمش یه منطقه دیگه حداقل باید نیم ساعت ۴۰ دقیقه پیاده بریم که خسته میشه

منم داداشم اصلا کاری باهاش ندارم کلا اجتماعی نیستم

باور کن خواهر برادر هیچ فرقی نداره الان هر کس مشغول زندگی خودشه

خواهش میکنم. بزرگترین لطفی که پدر و مادر من در حقم کردن همین خوندن یاد دادن و تربیت درست بود. اونا ن ...

خیلی ممنون، خدا خیر بده پدر و مادرتون رو.

ولی میگن کلاس زبان خارجه قبل از مدرسه نفرستید بچه ها رو.

خیلی ممنون، خدا خیر بده پدر و مادرتون رو.ولی میگن کلاس زبان خارجه قبل از مدرسه نفرستید بچه ها رو.

کلاس زبان که منو نفرستادن و کل بچگیم از زبان خوشم نمیومد ۱۳ سالگی کم کم علاقمند شدم. ولی هرچی کوچکتر باشه راحتتر یاد میگیره. مثل بچه ای که از بچگی مثلا انگلیس بدنیا اومده.