2777
2789
عنوان

فرار کنم یا خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 98 پست

ی جایی بود میگفت دردای هر کسی به اندازه توانشه

این ینی دردای تو هم به اندازه توانته به فکر هیچ کدوم نباش فقط ببین چه کاری میتونی انجام بدی که حالتو خوب کنی

به این درد به عنوان درد نگا نکن به عنوان ی عامل رشد نگاش کن ادمی که درد نکشیده باشه شبیه ی بچه 5 سالست

از طرفی به خودکشی فکر نکن تو تنها چیزی که تو این دنیا داری ی بار شانس برای زندگی کردنه ازین زندگیت طوری استفاده کن که حتی درداش هم برات قشنگ باشن اگه بخوای تنها چیزی که داری رو خودت از خودت بگیری که دیگه..

منم تجربه ی بار خودکشی رو داشتم کل زندگیم به این فکر میکردم که فقط بمیرم اما ناخواسته به جایی رسیدم که الان میترسم بخوابم که ی وقت خدایی نکرده تو خواب نمیرم 

بعضی وقتا با خودم میگم من چیزی نمیخوام من فقط میخوام این اخرین شانسمو تجربه کنم با تمام وجودم حتی اگه هر روزش با زجر و درد بگذره..

🫂. خیلی سعی کردم محلشون نذارم ولی مگه میشه خانواده رو نادیده گرفت؟

نادیده نگیر کنار بیا . تو ک‌میدونی چجورین چیز جدیدی نیست   فقط  به فکر رفتن باش  اونم  از راه درست . نه که فرار کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز سنت کمه. شغل اینترنتی پیدا کن. تایپست خونگی بشو. هزارتا کار هست که میتونی از توی خونه انجام بدی

حتی به اونم فکر کردم و بهشون گفتم ، بهم میگن حق نداری شماره یا آیدی یا اطلاعاتت تو بدی به کسی یا دست کسی بیوفته

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

🫂 واقعا دیگه عقلم به هیچ جا قد نمیده

😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اینکه رها شم بده؟💔

به چه قیمتی؟فرار کنی هزارتا بلای بدتر ممکنه برات پیش بیاد .با خودکشی هم که دنیای دیگه رو خراب میکنی، شاید تو این دنیا راحتی نداشتی ولی کاری نکن تو دنیای بعدی هم روحت در عذاب باشه قشنگ من❤️🫂✨️.بشین فکر کن راه بهتری پیدا کن برای رهایی. 

🫂. خیلی سعی کردم محلشون نذارم ولی مگه میشه خانواده رو نادیده گرفت؟

آره میشه، منم همینکارو کردم.

مثل یک همخونه ی اجباری باهاشون زندگی میکنم و فقط تا جایی که نیازه جوابشون رو میدم و کاری رو میکنم. در غیر این صورت زیاد جلوی چشمشون نیستم و سعی میکنم دور باشم

متوجه حرفتون هستم ولی باید بره پیش روانشناس تا بهش قدرت اعتماد به نفس و بیخیالی بده وگرنه دچار نشخار ...

اینم هست من این مشکلو داشتم حتی جوری خانوادم بهم فشار میووردن و سرزنشم میکردن که اطرافیانم میگفتن خوب تا الان خودکشی نکردی من کنکور دادم رشته خوبی قبول شدم ولی باز علایقشونو رو سرم میزدن دچار نشخار فکری شدم .حمله پنیک شدم و الانم اینطور هستم اقدام به خودکشی هم کردم ولی وقتی اقدام کردم با قرص بود اون شب اینقدر فشار اومد بهم توی بیمارستان اینقدر زجر کشیدنمو حس کردم که خودم سعی کردم از همچی فاصله بگیرم بخندم .شاد باشم به فکر اینده باشم 

تنها راه ازادیت و نجاتت درس خوندنه و رفتن به دانشگاه . تو کلی درس خوندی نمراتت عالیه پس کنکورم میتو ...

ببین می‌دونم تنها راه نجاتم همینه ولی حتی تو همین هم محدودم. بهم میگن باید دانشگاه شهر خودمون قبول بشم . دانشگاه شهر مون هم تو رشته من سطحش بالا هست و تراز و رتبه خیلی خوبی میخواد ، من حتی اگر پزشکی بیارم ولی یه شهر دیگه باشه بازم نمیزارن برم

ولی اگر در حدیه که با این کارا هم مشکل حل نمیشه، اگر زمانشو داری یک مدت فکر درسو کنار بزار و روی خود ...

یک هفته ست امتحاناتم تموم شده و من تو این یک هفته سعی کردم درس نخونم برای کنکور و یکم به مغزم استراحت بدم بعد از اون همه استرس. تو این یک هفته هر دقیقه بهم فشار میارن که چرا نمی‌خونی ؟ قبول نشی بیچارت میکنیم . دیگه نمیزاریم کنکور بدی

ببین می‌دونم تنها راه نجاتم همینه ولی حتی تو همین هم محدودم. بهم میگن باید دانشگاه شهر خودمون قبول ب ...

تو قبول شو  بعدش واسه راصی کردنشون راه پیدا میکنی مگه میسه پزشکی شهر دیگه ای قبول شی نزارن بری  فعلا قبول شو بعدش دیکرانو واسطه میکنی 

ی جایی بود میگفت دردای هر کسی به اندازه توانشهاین ینی دردای تو هم به اندازه توانته به فکر هیچ کدوم ن ...

گریم گرفت با حرفات🫂💔 . 

یک هفته ست امتحاناتم تموم شده و من تو این یک هفته سعی کردم درس نخونم برای کنکور و یکم به مغزم استراح ...

برو  تو اتاق کتاب بگیر جلو چشمت فکر کنن داری میخونی  . ای خدا بگم چیکارشون کنه ک انقدر اذیتت میکنن میشه بگی خونوادت چند نفرن چند خواهر برادرین بچه چندمی