2777
2789
عنوان

فرار کنم یا خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 98 پست
ببین می‌دونم تنها راه نجاتم همینه ولی حتی تو همین هم محدودم. بهم میگن باید دانشگاه شهر خودمون قبول ب ...

تو درستو بخون و رتبه خوب بیار. مگه نمیگی خودکشی ناموفق داشتی؟ همون کسی که نذاشته سرتو زمین بزاری بعد از اونم کنارته، مطمئن باش وقتی تو تلاش کنی و مصمم باشی راه رسیدنت هموار تر و راحت تر میشه

نادیده نگیر کنار بیا . تو ک‌میدونی چجورین چیز جدیدی نیست فقط به فکر رفتن باش اونم از راه درست . ...

:)🤍

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه قیمتی؟فرار کنی هزارتا بلای بدتر ممکنه برات پیش بیاد .با خودکشی هم که دنیای دیگه رو خراب میکنی، ...

تنها راهم درس خوندنه. اگر بخونم و قبول نشم همه این آزار و اذیت ها صد برابر بیشتر میشه 

آره میشه، منم همینکارو کردم.مثل یک همخونه ی اجباری باهاشون زندگی میکنم و فقط تا جایی که نیازه جوابشو ...

همین کارو میکنم ، از این به بعد همین کارو میکنم

بگو باشه شماره مادر یا برادر یا پدرت رو بده.

ببین من هرچی بگم ، هر کاری رو بهشون بگم ، بازم بهونه میارن . اینا نمیخوان دستم تو جیب خودم باشه ، اینا دختر مستقل نمیخوان . یه برده میخوان

تو قبول شو بعدش واسه راصی کردنشون راه پیدا میکنی مگه میسه پزشکی شهر دیگه ای قبول شی نزارن بری فعلا ...

اره بالای ده بار راجب این موضوع باهاشون صحبت کردم 

برو تو اتاق کتاب بگیر جلو چشمت فکر کنن داری میخونی . ای خدا بگم چیکارشون کنه ک انقدر اذیتت میکنن م ...

تو اتاق که میرم هر دقیقه میان در و باز میکنن ببینن دارم چکار میکنم.💔

سه تا بچه ایم من بچه اولم دوتا برادر کوچیکه تر از خودم دارم

تو درستو بخون و رتبه خوب بیار. مگه نمیگی خودکشی ناموفق داشتی؟ همون کسی که نذاشته سرتو زمین بزاری بعد ...

خیلی وقتا اینقدر دعا میکنم و کسی جوابم رو نمی‌ده که حس میکنم شاید خدایی نیست ، بعدش می‌شینم سر این حس مسخرم گریه میکنم

توی فامیل و خانواده کسی نیست باهاشون منطقی صحبت منه؟

چرا خیلیا هستن . ولی همونا فکر میکنن من یه دختر شاد و بیخیال و درس خونم که کارم فقط نمره بالا اوردنه و حتی اونا هم ازم توقع قبولی تو بهترین رشته رو دارن

بخون در حد توانت ایشالا قبول میشی ❤️برات دعا میکنم دنیا جانم✨️

مرسی واقعا:)🤍🫂