2777
2789
عنوان

فرار کنم یا خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 98 پست
تو قنوت نماز وتر از خدا بخواه کمکت کنهمیتونی ب جای۱۱رکعت س رکعت اخر رو بخونی

همه راهی رفتم تا حداقل خدا کمک کنه ولی اونم و...

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریم گرفت با حرفات🫂💔 .

من شاید ندونم مشکلت چیه و شاید نتونم درکت کنم اما منم مثل تو تجربی خودکشی داشتم مال پنج فروردین 1401 عه بعد از اونم تا یک سال دلم میخواست بمیرم به سلامتیم توجه نمیکردم همش سردرد همش قرص 

رو دستام پر از خطه شاید بگید به خاطر جلب توجه دیگران بوده اما نذاشتم حتی ی دونشو کسی ببینه فقط یادمه ی بار مامانم اشتباها دید گفتم خورده به تیزی پایین تختم 

من از بچگیم همیشه ارزوی مرگ داشتم روزی رو یادم نمیاد که بدون فکر به مرگ خوابیده باشم اما از ی جایی به بعد یهو دیدم دارم گریه میکنم واسه زندگی کردن و تجربه کردن دردای زندگی

فقط میخوام بگم خواهش میکنم ازت سمت این راه نرو چون جز پشیمونی هیچی نداره

منم قبل خودکشیم با خودم میگفتم من هیچ وقت نمیتونم عاشق زندگی بشم همه اینایی که میگن من خودکشی کردم و پشیمون شدم همشون واقعا نمیخواستن بمیرن و فقط دنبال جلب توجه بودن اما واقعا اینطور نبود خودمم پشیمون شدم.. تو این دنیا هیچ چیزی نیست که نتونی بهش برسی فقط بیخیال حرف بقیه شو ببین دلت چی میگه الان مجبوری به حرف خانوادت گوش بدی اما اینو اجبار معنی نکن اینو حد معنی نکن برای خودت اسمشو بذار نگرانی 

تو همون محدوده ای که برات گذاشتن پیش برو اما با میل و خواسته قلبی خودت به خدا تکیه کن هرچی برات بهتر باشه جلو رات میذاره از فکر خودکشی هم بیا بیرون لطفا..

مغز اونقدر فوق العادست که میتونه هر کاری بخوادو انجام بده مغزتو دست کم نگیر دختر

همه راهی رفتم تا حداقل خدا کمک کنه ولی اونم و...

حالا اینم ی امتحانی بکن

من سن تو بودم تو خونمون هر روز خدا جنگ بود

موقع اذان مخصوصا اذان مغرب خیلی ار خدا میخواستم شر ی نفر رو ار سرمون کم کنه

بعد چند سال رفت برای همیشه….

من شاید ندونم مشکلت چیه و شاید نتونم درکت کنم اما منم مثل تو تجربی خودکشی داشتم مال پنج فروردین 1401 ...

همه حرفات درسته ، درکش میکنم 

سر همین حرفای مغزم نمیتونم زندگی کنم ، سر اینکه بقیه با کار ها و حرفاشون منو میسوزونن و مغزم میاد همه اونارو صدبار برام مرور میکنم تا خورد بشم ، نابود بشم

حالا اینم ی امتحانی بکنمن سن تو بودم تو خونمون هر روز خدا جنگ بودموقع اذان مخصوصا اذان مغرب خیلی ار ...

خداروشکر 

حتما🤍

همه حرفات درسته ، درکش میکنم سر همین حرفای مغزم نمیتونم زندگی کنم ، سر اینکه بقیه با کار ها و حرفاشو ...

میفهمم این اورثینکو 

خودتو به جایی برسون که ی روزی بهشون تمام اذیتایی که به خاطر حرفاشون شدی رو بکوبونی تو سرشون و اونا فقط عذاب وجدان بگیرن بابتش 

دبستان که بودم درسم خیلی خوب بود ولی چون خیلی ساکت بودم معلما بهم محل نمیدادن از همون دبستان تست میزدم ی روز یکی از اون مباحثی که تو کتاب تستم توضیح داده بود رو نمیفهمیدم رفتم از معلمم بپرسم گفت تو لازم نکرده این مباحثو بخونی وقتی هنوز ذهنت نمیکشه کتاب درسی خودتو بخونی برو این کتابو جمع کن اول کتاب خودتو بخون اونقدر سر این گریه کردم که نگو

چون واقعا درسم خوب بود اینطوری نبود که مطالب درسی رو نفهمم و یاد نداشته برم سر وقت کتاب تست 

ولی همون موقع به خودم قول دادم روزی میاد که بابت این حرفش پشیمونش میکنم و اون روز برای من رسید و این موضوع حتی شد انگیزم تا به اینجایی که هستم برسم❤

حتی ی وقتایی ممنونشم چون شاید اگه اون حرفا رو بهم نمیزد من به خودم قول نمیدادم موفق بشم و به اینجایی که هستم نمیرسیدم❤

میفهمم این اورثینکو خودتو به جایی برسون که ی روزی بهشون تمام اذیتایی که به خاطر حرفاشون شدی رو بکوبو ...

اخیییی 🥲 

موفق باشی

حتما