2777
2789

برای وزن 68

1 سینه مرغ 

5 تخم مرغ 

1 مشت عدس و سویا 

و یک تن ماهی نوشته اوکیه

همه رعایت میکنید؟

واقعا هزینه بالایی داره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وی اسیب نمیزنه؟میترسم بخورم ولی پروتیین به ازای وزن باید فکر کنم یکی برسه

نه وی استاندارد بخر یا ایرانی داروخانه ای یا وارداتی خیلی دقت کن کلا اگه خارجی میخری چون فیکش زیاده ولی ایرانی مطمئن تره من خودم گیاهی میخورم پروتیین سویا برند معتبر قدم ۱۶۹ وزنم ۶۰ دو ساله هم مرتب باشگاه میرم

نه وی استاندارد بخر یا ایرانی داروخانه ای یا وارداتی خیلی دقت کن کلا اگه خارجی میخری چون فیکش زیاده ...

مرسیی گل 

فقط وی میخوری تخم مرغ مرغ و ... هرروز مصرف نمیکنی؟

عزیزم سویا چه برند میخری؟؟چ مدلی درست کنیم بخوریم سرخ میشه

پودر سویا دوبیس مکمله گرفتم همون پودر پروتئین دیگه

سویا خوراکی میخواهی با روغن درست نکن خیلی چربی میگیره تفت بده فقط یکم روغن زیتون اسپری کن

دانه سویا هم از آجیل خشکبار فروشی

پودر سویا دوبیس مکمله گرفتم همون پودر پروتئین دیگهسویا خوراکی میخواهی با روغن درست نکن خیلی چربی میگ ...

یسریا میگن سویا خوراکی خوردنش ضرر داره؟؟چ مارکی بگیرم توی ماکارونی یا کتلت اینا میشه ریخت 

یسریا میگن سویا خوراکی خوردنش ضرر داره؟؟چ مارکی بگیرم توی ماکارونی یا کتلت اینا میشه ریخت

آب هم یکی پیدا میشه بگه ضرر داره حرف مفت زیاده عزیزم اون سویا مد نظر شما همون پروتئین گیاهی جایگزین گوشت هر کاری با گوشت می‌کنی با اون هم میشه دیگه ماکارونی کتلت کوکو حتی میتونی میکس کنی با گوشت