2777
2789

خانومای متاهل بیاید راهکار بدید که چه کارایی انجام بدیم که توچشم شوهرمون بهترین و قشنگترین و شیک ترین خانم باشیم؟؟؟

یک خانم باکلاس و شیک چطوری رفتار میکنه کلا سبک زندگیش چطوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داریم میمیریم خواهر تو فکر چی هستی

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

باید اول خودت خودتو دوس داشته باشی ارزش بدی 

دوم اینکه تمیز باشی سعی کنی هرروز دوش بگیری کنارش از اسپری مامی چیزی اسفاده کنی 

لباسای تمیز بپوشی و طرز صحبت کردن مهمه یعنی اروم حرف بزنی بهش احترام بزاری چیزی لازم داری ازش بخای 

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

زیبایی یک ویژگی نسبی هست.‌به همون میزان که بهت علاقه و تعهد داشته باشه تو زیباترین میشی براش و بالعکس. چون همیشه زیباتر از زیبا وجود داره تو نمیتونی نهایت زیبایی باشی چون هرکس یک یا چند معیار زیبایی رو داره و هیچکس همه رو یکجا نداره پس اگر شوهرت آدم متعهدی نباشه قطعا زیباتر از تو رو پیدا میکنه

کدوم شهرید؟ چرا ما داریم از استرس میمیریم فکرمون به مرگ و زندگیه فقط

مام همینطور بخدا تهران همینطور تق تق صدا میاد 

من پاهام انقد شل شده از استرس

غذاهم بسختی درست میکنم بخاطر بچم

چرا از خود آقایون نمیپرسید؟

ببینید آقایون و خانوما تفاوت های بنیادین و از اساس توی روحیاتشون دارن و کلا دنیاشون با هم فرق میکنه.

آقایون بیشتر اقتدار داشتن رو دوست دارن اما خانوما بیشتر مورد توجه بودن رو میپسندن.

برای آقایون بیشتر ظاهر اثر گذاره و برای خانوما هم بیشتر صوت و صدا.

بهتره آقایون رو با خودتون مقایسه نکنید و بر اساس اون دست به نتیجه و عمل نزنید.

منم نمیدونمممم😫انقدر دلم پره حد نداره 

لامصب هیچ کارم هیچ چیزم به چشمش نمیاد ینی من جلوش تیکه تیکه هم بشم باز هیچی به چشمش نمیاد 

ودی وقتی حرف میزنه میگه دوست دارم تو چراغ خونه و زندگیمی و از این خزعبلات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40