ی سیمکارت مخفی داره با اون با دختره در ارتباطه ولی نمیدونه که من میدونم سیمکارت مخفی داره میخام فردا بهش بگم و به روش بیارم با همون سیمکارت وقتی شوهرم رفته بود سرکار به دختره پیام دادم دختر باهام حرف زد ولی نمیدونم دونست ک من شوهرم نیستم یان از بردار شوهرم گفت گفت ازش حاملم صیغه ایم و منتظرم زنشو طلاق بده برادرشوهرمم حدود یک ماه میشه رفته درخواست طلاق داده تا زن اولشو طلاق بده از دختره پرسیدم منو بیشتر دوست داری یا شوهرت گفت ترو ازش پرسیدم از خانواده شوهرت کسیو میشناسی گفت آره همه رو میشناسم اسم تک تکشون آورد دقیق درست میگفت اطلاعات خانواده شوهرم بودن حتی پدرشوهرمم میشناخت ازش پرسیدم فلانی ( پدر شوهرم )میدونه زن پسرشی گفت ن شوهرم اجازه نمیده بهش بگم گفتم خانوادت میدونن با فلانی عقدی گفت اره میدونن ولی هنوز نمیدونن ک حامله هستم امروز وقتی شوهرم از سرکار اومد رفت سیمکارت برداشت رفت بیرون با دختره حرف میزد از تو برنامه چک کردم دیدم با دختره داره پیام میده حالا نمیدونم دختره شوهرمو میشناسه یان نمیدونم فهمیده من بودم پیام دادم بهش یان خیلی وقته با شوهرم در ارتباطه قبلا با سیمکارت خودش باهاش حرف میزد ولی از وقتی فهمید ک من فهمیدم با این سیمکارت باهاشه