2777
2789
عنوان

شوهرم بازم بهم خیانت میکنه

2013 بازدید | 57 پست

ی سیمکارت مخفی داره با اون با دختره در ارتباطه ولی نمیدونه که من میدونم سیمکارت مخفی داره میخام فردا بهش بگم و به روش بیارم با همون سیمکارت وقتی شوهرم رفته بود سرکار به دختره پیام دادم دختر باهام حرف زد ولی نمیدونم دونست ک من شوهرم نیستم یان از بردار شوهرم گفت گفت ازش حاملم صیغه ایم و منتظرم زنشو طلاق بده برادرشوهرمم حدود یک ماه میشه رفته درخواست طلاق داده تا زن اولشو طلاق بده  از دختره پرسیدم منو بیشتر دوست داری یا شوهرت گفت ترو ازش پرسیدم از خانواده شوهرت کسیو میشناسی گفت آره همه رو میشناسم اسم تک تکشون آورد دقیق درست میگفت اطلاعات خانواده شوهرم بودن حتی پدرشوهرمم می‌شناخت ازش پرسیدم فلانی ( پدر شوهرم )میدونه زن پسرشی گفت ن شوهرم اجازه نمیده بهش بگم گفتم خانوادت میدونن با فلانی عقدی گفت اره میدونن ولی هنوز نمیدونن ک حامله هستم امروز وقتی شوهرم از سرکار اومد رفت سیمکارت برداشت رفت بیرون با دختره حرف می‌زد از تو برنامه چک کردم دیدم با دختره داره پیام میده حالا نمیدونم دختره شوهرمو میشناسه یان نمیدونم فهمیده من بودم پیام دادم بهش یان خیلی وقته با شوهرم در ارتباطه قبلا با سیمکارت خودش باهاش حرف می‌زد ولی از وقتی فهمید ک من فهمیدم با این سیمکارت باهاشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرت با زن دوم برادرشوهرت در ارتباطه ؟؟

چرا این باهاش چت میکنه ؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

فیلم هندی شد که ابجی😭

هندی نه ترکی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁