2777
2789
عنوان

اگر الان 22 سالت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتم ازدواج نکن،ابته مجردیمم خیلی گوه بود

هردو حالت نارضایتیه انگار🥲😂

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

همه کاربرا گفتن ادامه تحصیل و شاغل شدن.......ولی تو محله ما ازدواجو یه فتح بزرگ میبینن😐

دقیقا

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

درس بخون همین الان کار کن برو تکواندو

تکواندو چرا

اینده ش خوبه یا بخاطر علاقه ت؟ 

تو هنوز خیلی وقت داری چرا با این فکرای الکی خودتو افسرده کردی؟ خوب باش مطمئن باش پولم درمیاری

اولین کسی هستی که اینو گفت

دقیقا همینه 

تو این سن احساس میکنی دیگه بزرگ شدی و دیر شده برا شروع خیلی کارا

باز میبینی نه هنوز سنی نداری ولی همه همسنات یه حرکتی تو زندگی زدن تا الان

میخوای ازدواج کنی ولی بچه ای میخوای ازدواجو به تاخیر بندازی و یکاریو شروع کنی ولی برا ازدواجت دیر میشه

و و و.... 

دغدغه کاربرای تو تاپیک یا دغدغه استاترو میگیدغدغه من که مشخصه روزانه تو ذهنم بار ها و بارها با خودم ...

ادما عزیزم

اکثریت دخترا دنبال شوهرن

اتفاقا خوب سوالی پرسیدی ، افرین که به همچین چیزایی فکرمیکنی

ببین همیشه میتونی شوهر کنی، به وقتش شخص مناسبت میاد توی زندگیت

ولی همیشه نمیتونی سرکار بری ، مهارت یاد بگیری، و رشد کنی

ادم به یه سنی میرسه که میگه چرا عمرمو پای چیزای بیخود هدر دادم و الکی برای تحصیل و شغل و.... وسواس به خرج دادم

وقتی بری حتی فروشندهیا صندوقدار بشی خود به خود رشد پیدا میکنی، سال بعدش میبینی خب من اینجا دیگه جای رشدی ندارم باید برم یه پله بالاتر

ولی وقتی منتظر باشیم تا موقعیتی خوب بیاد سراغمون هیچوقت نمیاد و وقتمون هم رفته

الانم تو سنی نداری، من با ۳۰ سال سن دارم روی این موضوع کار میکنم که چیکار کنم بیکار نباشم

حسرت گذشته ت رو نخور

وقتت هم اینجا تلف نکن

فقط ببین میخوای در اینده کجا باشی و براش برنامه بریز

در روز دو سه ساعت وقت بزاری بعد چندماه مهارت پیدا میکنی و راحت میتونی درامد داشته باشی

فقط مسیر شغلیت رو پیدا کن

وقتی هم شاغل باشی اعتماد بنفس داری، هرکسی رو توی زندگیت راه نمیدی، خاستگارهات هم ادمای سطح بالاتری خواهند بود

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اولین کسی هستی که اینو گفتدقیقا همینه تو این سن احساس میکنی دیگه بزرگ شدی و دیر شده برا شروع خیلی کا ...

الان ۲۸ سالمه و میگم به اندازه تلاش کن اما هی خودتو مقایسه نکن هیچوقتم فک نکن دیر شده من اون موقع ها خیلی خودمو اذیت کردم 

ادما عزیزماکثریت دخترا دنبال شوهرناتفاقا خوب سوالی پرسیدی ، افرین که به همچین چیزایی فکرمیکنیببین هم ...

عزیزم یه سوال دارم ازت من خب جدا شدم الان خواستگار دارم ۲۵سالمه پدرم میگه فعلا ارشد بخون اخه معلمم میگه شوهر هر وقتی هست....ولی خواستگارام تا میفهمن حدا شدم سریع دست رد به سینم میزنن خیلییییی بده

ن نیس ادم باید بزنه تو دهن دلش خون بالا بیاره

اگه شخصیت ادما رو بتونی بشناسی هیچوقت این بی رحمی رو نداری

خود عشق مشکلی نداره، مشکل طرز برخورد ما با ادماست و انتخابمون

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch