2777
2789
عنوان

اگر الان 22 سالت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب درست برای ازدواج!کسب درآمد

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

راستش ماشین زمان من باید به اینده بره

بهش میگفتم سعی کن درس بخونی شغل داشته باشی

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

واقعا درسم تو یه رشته خوب ادامه تحصیل می دادم و شاغل می شدم

دیرتر و عاقلانه تر ازدواج می کردم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

الان ۲۲م

ولی اگه عقب تر برم میگم بشین بخون

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

متاسفانه تو 22 سالگی تو اوج مشکلات بودم و اصلان دوست ندارم تکرار شه ولی اگر 18 سالم بود  همون موفقیتی که داشتم طی میکردم و ولش نمیکردم و حداقل تا 30 سالگی عروس نمیشدم

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
دغدغه ی ادما رو از اینجور تاپیکها میشه فهمید

دغدغه کاربرای تو تاپیک یا دغدغه استاترو میگی

دغدغه من که مشخصه روزانه تو ذهنم بار ها و بارها با خودم میگم کاش 18 سالم بود و از اول این چار سالو شروع میکردم

گفتم نکنه چار سال بعد بازم حسرت 22 سالگی رو بخورم برا این پرسیدم که این چار سالو محتاط تر زندگی کنم

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اول ی کاری برا خودت دست و پا کن یا ی فن و حرفه درست و حسابی پیدا کن بعد ازدواج کن

تو ازدواجم از خاسته های اصلیت هرگز کوتاه نیا که هر روز میشه اینه دق برات 

کااااش کااااش برمیگشتم به اون سنم 🥲

هیچ چیزیو تغییر نمیدادم. همون کاری که اون موقع کرده بودم رو باز انجام میدادم. چون برام تجربه شدن. یه متنی هست میگه اگه عقل دیروزو داشتم کارای امروزو نمیکردم. اما خب اگه کارای دیروز نمیکردم عقل امروزو نداشتم. پیشمون نیستم بخاطر اشتباه ها و کم و کاستی هایی که اون دوران کردم. تجربه شدن برام 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...