2777
2789
عنوان

اگر الان 22 سالت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 57 پست
ادما عزیزماکثریت دخترا دنبال شوهرناتفاقا خوب سوالی پرسیدی ، افرین که به همچین چیزایی فکرمیکنیببین هم ...

ممنونم ازت که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی

فکر میکنم پکیج حرفایی که لازم بود بشنوم رو یکجا تو یه کامنت با جزئیات کامل گفتی💙

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂اینجاش مهمه وگرنه کسی دوس نداره ازدواج کنه که

ینی همه بخاطر این مساله ازدواج میکنن اگه این باشه ک وا مصیبتا

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ن قطعاولی شخصا برای من ۹۰ درصد بخاطر همین موضوعه که از راه درستش تجربه کنم

اوهوم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اگه شخصیت ادما رو بتونی بشناسی هیچوقت این بی رحمی رو نداریخود عشق مشکلی نداره، مشکل طرز برخورد ما با ...

ی وقتا انتخاب درسته همه چی سرجاشه 

همه چی همونجوره ک میخای 

یهو زندگی باهات سر لج میفته عشقوتو ازت برا همیشه میگیره 

اونوقته ک ادم بی رحم میشه 

عزیزم یه سوال دارم ازت من خب جدا شدم الان خواستگار دارم ۲۵سالمه پدرم میگه فعلا ارشد بخون اخه معلمم م ...

من چندتا موضوع به ذهنم اومد، یکی اینکه ببینی توی زندگی قبلیت چه اشتباه هایی داشتی و روی خودت کار کنی که دیگه برات اون اشتباهات پیش نیاد

یکی اینکه خودت ببینی از زندگی چی میخوای، اگه دوس داری ازدواج کنی خب با خاستگاراتحرف بزن، ولی همون جلسه ی اول نگو جدا شدی، دو سه جلسه حرف بزنید، یکم تو رو بشناسن بعد بگو من جدا شدم و به این دلایل، زودتر نگفتم که یکم منو بشناسید و از روی این موضوع منو قضاوت نکنید

اگرم دوس داری فعلا مجرد باشی که بازم خودت ببین میخوای ارشد بگیری یانه وقتت رو جوری دیگه سپری کنی

در کل همه چی به خواسته ی خودت برمیگرده

و باید اطلاعات کافی داشته باشی تا تصمیم بگیری، زیاد در موردش فکرکن، با روانشناس و مشاور مشورت کن، با چت جی بی تی سوالای اصولی بپرس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ی وقتا انتخاب درسته همه چی سرجاشه همه چی همونجوره ک میخای یهو زندگی باهات سر لج میفته عشقوتو ازت ب ...

من عقیده م اینه هر اتفاقی برامون یه درسی داره

من اتفاقات و جزئیات ماجرای شما رو نمیدونم ولی هرچی جلو تر بری و تجربه ت بیشتر بشه علت و حکمت اتفاقات گذشته رو بهتر درک میکنی

امیدوارم از این به بعد زندگی خوبی داشته باشی و خوشحال باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من عقیده م اینه هر اتفاقی برامون یه درسی دارهمن اتفاقات و جزئیات ماجرای شما رو نمیدونم ولی هرچی جلو ...

قربونت عزیزم ممنون از دعای خوبت 

حمکت رو هنوز نتونستم درک کنم 

ممنونم ازت که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادیفکر میکنم پکیج حرفایی که لازم بود بشنوم رو یکجا تو یه کامن ...

خواهش میکنم عزیزم

کامنتی که برات گذاشتم رو اسکرین شات بگیر هردفه بخونش

ما زود یادمون میره میخواستیم چیکار کنیم و درگیر روزمرگی میشیم

یجایی به خودمون میایم میبینیم ۵ سال گذشته

برای زمانت برنامه ریزی کن

امیدوارم همیشه موفق باشی

قربونت عزیزم ممنون از دعای خوبت حمکت رو هنوز نتونستم درک کنم

مثلا من از یه رابطه ای که داشتم فهمیدم چقدر خودمو دوس نداشتم و خودمو دست پایین میگرفتم، یا جرات نه گفتن نداشتم یا از طریق مجازی اصلا نمیشه ادما رو درست شناخت

یا چقدر طرفم بی برنامه و بی توجه بود و من شخصیت جدیدی رو کشف کردم و دیدم اصلا این مدلی برای زندگی من مناسب نیست

میدونی ما به این دنیا اومدیم که به تعالی برسیم، رشد پیدا کنیم

بعضیا توی این مسیر همراهمون هستن و کمک کننده و بعضیا گذری هستن و برامون درسی دارن

هرکسی هم یجوری به تعالی میرسه و وظیفه ش رو توی این دنیا انجام میده و اینجا رو ترک میکنه

بعضیا هم هیچوقت به تعالی نمیرسن