به نظرم شهرزاد ما از ده هیچ از شهرزاد اونا بهتره ولی قیافه های اونا ده هیچ قیافه های بازیگرای مارو میزنه البته به جز پریناز ایزد یار که خیلی خوشگله به نظرتون تو شهرزاد ترکی شیرین خوشگل تره یا شهرزاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایرانیش خ بیشتر به دل میشینه هم قیافه ها هم احساسات
#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
نمدونم من تا قسمت هفتش دیدم میگن فقط هشت قسمته ولی خب من زدم قسمت ۱۲ اینا آورد بالا که نمیدونم چه ج ...
اره هشت قسمته. ببین خودت که دانلود میکنی ۸ تا قسمت ۲ ساعت و نیمه هست. ولی شبکه های ماهواره که میذارن هر قسمت ۲ ساعت و نیمه رو به سه تا قسمت مثلا ۴۰ دقیقه ای تقسیم میکنن بخاطر همین مثلا میزنه قسمت ۱۲
متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن
@جورابراهراهی خانوم تاپیکم ترکید هرچی میخواستی اینجا بگو من به جز اینکه گفتم قانون کشور بده چی گفتم که اونقدر فحش و توهین بار من کردی آخرم گزارش زدی ؟