2777
2789
عنوان

خانم های آویزون 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 63 پست

الان این مرده عادت میکنه قشنگ سری بعدخودش میبره رستوران بحث عادت دادنه ومرد رو باید از اول عادت داد..مثلا من همسرم تولدا پول میده میگه ی چیز بگیر واس خودت ومن اعتراض نزدم یکی دوبارم گفتم دوس دارم خودت بگیری گوش نداد بیخیال شدم خجالت میکشیدم تکرار کنم تفکرمم این بود زشته بخاطر ی تولد .اما جاریم سال اول مثلا ی بامبولی دراورد ک برادرشوه م عادت کرد هر سال جشن میگیره ...اینا ک مرد. از اول عادت میدن خبلی از زندگی جلو ان..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بحث ایته ما زنا چشم خوسبختی دیگران رو نداریمانقد این بنده خدارو تحقیر کزدن فقط حسااادا موج میزد مثه ...

حسادت به زنی که ۵ ساله عقده و آویزون شوهرشه واسه شکم بحث و دعوا راه میندازه 😂 قشنگ بود 😂

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

الان این مرده عادت میکنه قشنگ سری بعدخودش میبره رستوران بحث عادت دادنه ومرد رو باید از اول عادت داد. ...

بآور کن یه چیزی هست به اسم شعور . درک و فهم . مرد بی‌شعور و نفهم هزار بار هم بهش بگی همون نفهمه ک از اول بود . مرد باشعور هم یکبار بهش بگی با نرمی و ملایمت خودش میفهمه

دقیقا مورد شمارو منم داشتم . شوهرم از،دوران دوستی و نامزدی تا سال اول ازدواج تولدم فقط بهم پول میداد . یبار بهش گفتم این هدیه که به من میدی و به یادم هستی خیلی برام با ارزشه ولی پول خرج میشه و میره . اگه نصف این پول رو بدی یه روسری بخری واسم خیلی بیشتر به دلم می‌چسبه.  بعد گفت چند بار رفتم واست یه چیزی بخرم دلم رو راضی نکردم گفتم ممکنه خوشت نیاد . گفتم هرچی بخری واسم عزیزه . به همین راحتی موضوع حل شد رفت . حالا یبار واسم مانتو خرید یه بار گوشی یه بار یه گردنبند کوچیک و امسالم تولدم دستش خالی بود ۲ میلیون بهم پول داد . بدون بحث و دعوا همه چی حل شد رفت 

مگه عابر بانک نیستن ؟🤣🤣 چطور اونا ما رو ابزار جنسی میبینن ما نبینیم اونا رو به عنوان عابر بانک؟ وظ ...

من و شوهرم همدیگه رو عابربانک و ابزار جنسی نمی‌بینیم بر پایه صداقت و محبت و درک و احترام داریم زندگی می کنیم 😊

الان این مرده عادت میکنه قشنگ سری بعدخودش میبره رستوران بحث عادت دادنه ومرد رو باید از اول عادت داد. ...

منم اوایل اهمیت نمی‌دادم تولدی چیزی بود در حد یه شام بیرون دیگه ی جوری رفتار کردم ک طلا و چیزای خیلی گرون میخره 

بحث پول نیست خودم پول دارم بحث اینه که فهمیده ارزشم بالاست و بیشتر از قبل تلاش می‌کنه و اقتصادی شده پولشو میاره تو خونه قبلاً خرج خونوادش میکزد

اصلا بحث پول نیست بحث اینه ک تو به شوهرت یاد دادی من ارزشم پایینه ارزش ندارم تلاش کنی ارزش ندارم ک ز ...

اره دقیقا همین بود ک شما میگی . بخاطر همین شوهرم الان از دوران دوستی خیلی خیلی کمتر زحمت میکشه ، مدام تو خونه خوابیده لم داده رو مبل یا با دوستاش میره بیرون . از وقتی هم که خودم شاغلم شدم که کل خرج زندگی با منه . حرف خوبی زدی من اصلا ارزش ندارم براش 

اسی خیلی رویایی فکر نکن شایدم شوهرت خوبه منم شوهرم خوبه ولی جلوش نگیرم میخواد برای بقیه خرج کنه

خیلی مردا رو باید ازشون بکنی و افسار بندازی گردنشون پول جمع کن نیست پول توه جیبشون سنگینی میکنه یا برای خانواده ش خرج میکنه یا یه زن دیگه پس خود زن باید افسارش رو دست بگیره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

احترام تا حدی قائلن دیدی گفت اونم خداحافظی کرده و به تخمش هم نبوده

و این یعنی دیگه اون مرد حالش بهم خورده از این لوس بازی و خاله زنک بازی ها 

من و شوهرم همدیگه رو عابربانک و ابزار جنسی نمی‌بینیم بر پایه صداقت و محبت و درک و احترام داریم زندگی ...

خب پس اگه شوهرت هم همین دید رو داره ایول بهتون 

بهترین کارو میکنی ولی مردا عوض میشن مواظب باش