2777
2789
عنوان

خانم های آویزون 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 63 پست
اسی خیلی رویایی فکر نکن شایدم شوهرت خوبه منم شوهرم خوبه ولی جلوش نگیرم میخواد برای بقیه خرج کنهخیلی ...

حرف های شما رو قبول دارم ولی مسئله اینه که زندگی شخصی من یه معامله نیست که برد برد داشته باشه . زندگی من باید آرامش و درک و تفاهم توش باشه . شوهر منم خوبه چون اپتو خانواده خوبی بزرگ شده . رفتار های پدرش رو دیده و یاد گرفته . اول این ک من به خودم گشنگی نمیدم لباس پاره پوره نمیپوشم همه چی در حد خودش داریم شکر خدا . شوهرمم پول اضافه داشته باشه خرج زن دیگه نمیکنه . با کمک هم پس انداز کردیم هم خوردیم هم پوشیدیم هم سفر رفتیم و حالا داریم به یکی از هدف های زندگیمون می‌رسیم کم کم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خب پس اگه شوهرت هم همین دید رو داره ایول بهتون بهترین کارو میکنی ولی مردا عوض میشن مواظب باش

ببین یه مثالی بزنم برات . شوهرم بی نهایت آدم ولخرجی بود . از اونا ک پول تو جیبش سنگینی می کرد اصلا نمیدونست چی بخره چطوری خرج کنه . اوایل ازدواجمون یهو می‌دیدی ۴ ۵ مدل میوه خریده هر کدوم ۳ کیلو ۴ کیلو . برای منی ک اصلا میوه خور نیستم . میوه ها میموند تو یخچال خراب میشد می‌ریختم دور . در چند مورد از این کارا می کرد . حالا تو یه جمعی من حرفش رو زدم خاله ام گفت ولش گن بذار بخره عادت کنه مرد باید خرج کنه . ولی من از این فکر خوشم نمیاد مگه برای اون پول زحمت نمی‌کشه؟ مگه جنگه ؟ مگه شوهرم دشمن منه بگم به درک ؟ از یه زمانی کارتش رو گرفتم تمام هزینه های خونه با من بود . هرچی نیاز بود می‌نوشتم باهم میرفتیم خرید ، هم لباس هم خورد و خوراک هم هزینه های جاری زندگی . سه چهار ماه اینطوری کردم همه چی به روال بود . یه روز رفتم تنها طلافروشی یه دستبند خریدم واسه خودم اون موقع شاغل نبودم هنوز ، شوهرم فکر کرد یه تیکه از طلاهای خودم رو بردم عوض کردم . گفتم این پس انداز این ۳ ۴ ماه بود ک کارتت دست من بود و خرجای بیخود رو حذف کرده بودیم . کلی خوشحال شد از این کارم . از اون به بعد تمام پس اندازمون رو دادیم طلا خریدیم . من بعد ازدواجم شاغل شدم و دفتر زدم . دفتر حدودا ۱ میلیارد تومن خرج برداشت از همین طلاها دادیم ، دوباره پس انداز کردیم شوهرم الان داره کارگاهش رو بزرگتر میکنه . حالا هم هیچ اتفاق بدی نیفتاده . مثلا من نگفتم دو کیلو گوشت بخر بیار بکه نه همون یک کیلو بسه ، نگفتم مثلا لباس میخوام بگه همون قبلیارو بپوش . همه چی رو ب حد معمولش داریم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه مثالی بزنم برات . شوهرم بی نهایت آدم ولخرجی بود . از اونا ک پول تو جیبش سنگینی می کرد اصلا ن ...

ایول بهتون بهترین کارو کردی ببین نمیدونم شما منظور من رو درست متوجه شدی یا نه بعضی مردا هستن بی عرضه آن تا بهشون فشار زندگی نیاد واقعا کار نمیکنن یا کم میزارن برای خانواده منظور من با اون مردا بود 

زندگی شما که خوبه