2777
2789
عنوان

خانم های آویزون 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 63 پست

زنی ک خرج نداده ارج ندارن 

تو خرج نکنی زن دیگه میاد چنان خرج می‌کنه و می‌ره میمونی با کلی سوزش 

تو خرج نکنی جیبش انقد پر میشه دلش میخواد واس خونوادش خرج می‌کنه 

تو خرج نکنی میگه ارزش زن من همینه انقد کم و ساده و بی دردسر 

زنی ک خرج نداره مرد هم واسش زحمت نمی‌کشه 

مرد ذاتا دوست داره خرج کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسم میخورم بعضی ها مغز ندارن حالا گچه یا چی نمی دونم

این ک ۵ ساله عقده اصلا براش مهم نیست ها . ولی شام بهش میده یا نمیده مهمه قطعا 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من ۲۲ سالم بود نامزد کردم قبلش هم ۳ سال دوست بودم با شوهرم ، تو دوران دوستی میخواست واسم چیزی بخره ع ...

عزیزم ببخشید یه سوال

الان هرچی بخواین میگیره براتون؟

من تو رابطم و خیلی رعایتشو میکنم

میترسم بعد ازدواج چیزی بخوام نگیره یا یچیزی بگه ک ناراحت بشم🥲

حالا اینطوری هم ن ولی خیلی شدیدش رو هم دیدم میگن نامزده باید خیلی برامون خرج کنه و اینا 

عادی باشه هزینه ای که میکنه خیلی خوبه چندبار توی سایت دیدم گفتن ۵.۶ تومن میده ناراضی هستیم در کنارش باشه هم خودش هزینه میکنه خب دیکه ی میخوای عزیز من!

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

بعد از 20 سال زندگی مشترک فهمیدم همون جمله معروف هرچقدر خرج کنی ارج داری!!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

در جریان اون تاپیک نیستم

ولی کلا مرد باید خرج کنه دیگه

مال من زمان دوستیمونم خرج میکرد

اصلا چون خرج میکرد میدونستم جدی ام براش😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من ۲۲ سالم بود نامزد کردم قبلش هم ۳ سال دوست بودم با شوهرم ، تو دوران دوستی میخواست واسم چیزی بخره ع ...

این تفکر شماست هر چیزی تعادلش خوبه و سطح توقع ها متفاوته هرکسی سبک زندگی خودش رو داره نه شما به کسی میتونی بگی من کارم درسته نه بقیه به شما

کدوم تاپیک 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

اتفاقا خوب میکنه خواستشو میگه هم عزیزتر میشن هم ب همه چی میرسن ودراینده بیشتر بهشون خرج میشه وبها داده میشه ..من وجاریام خیلی احترام داریم و زشت میدونستیم سر همین موردای کوچیک غر بزنیم وضع مالی خوب خانواده هم خوب. ..اما جاری جدید اومد جوری شوهره رو شست و از اول خودش همه چی خواست ک برادرشوهر عادت کرده گرونترن مارک ترین لوکس ترینا واس خانم باشه ....ما ک اینجور نبودیم تا این حد ب حرفمون نبودن