2777
2789
عنوان

خانم های آویزون 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 63 پست
بکن از مرد هرچی درخاست کنیعزیزتریاینطوری افریده شدن ازشون بخای برات انجام بدن

اون ک قطعا همینطوره ولی از حدش که بگذری حس آویزون بودن بهت دست میده . مردا هم فکر می کنن تا پول باشه اینا عزیزن یه روز خرج نکنن دیگه به درد نمیخورن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اون ک قطعا همینطوره ولی از حدش که بگذری حس آویزون بودن بهت دست میده . مردا هم فکر می کنن تا پول باشه ...

فکر زن ها و مرد ها فرق داره 

مرد ها اینطور موقع ها فکر میکنن باید بیشتر زحمت بکشن و تلاش کنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بنده خدا هم راضی بوده به شام خریدن ولی خانم ساندویچ و پیتزا رو به رسمیت نمیشناسهاگه میخواست نخ ...

آدم واسه شکم آنقدر خودش رو کوچیک میکنه ؟؟؟؟

بحث ایته ما زنا چشم خوسبختی دیگران رو نداریمانقد این بنده خدارو تحقیر کزدن فقط حسااادا موج میزد مثه ...

عزیز اون الان خوشبختی بود کدوم قسمتش

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
در جریان اون تاپیک نیستمولی کلا مرد باید خرج کنه دیگهمال من زمان دوستیمونم خرج میکرداصلا چون خرج میک ...

شوهر منم دوران دوستی خیلی خرج کرد واسم اتفاقا از زن قانع خوشش نمیاد و همیشه بد مامانشو میگه بخاطر کم خرج بودن

مردا خلق شدن برای اینکه مفید باشن حالا هی تو ازش پول نگیر میره برای یکی دیگه خرج میکنه

من نگفتم پول نگیر گفتم کاری نکید مردا فکر کنن عابر بانکن و اگه پول نباشه جنگ و دعوا پیش میاد 

شوهر منم دوران دوستی خیلی خرج کرد واسم اتفاقا از زن قانع خوشش نمیاد و همیشه بد مامانشو میگه بخاطر کم ...

والا

آخه مام که نمیگفتیم بیا خرج روزمره مو بده

گل و کادو و کافه و این چیزاس نهایتا دیگه

اینم هر پسری انجام میده واسه دختر

مگر این پسرای مفلس خسیس یا کان برهنه که ببخشید پی پی نمیکنن که گشنشون نشه🙄

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من نگفتم پول نگیر گفتم کاری نکید مردا فکر کنن عابر بانکن و اگه پول نباشه جنگ و دعوا پیش میاد

مگه عابر بانک نیستن ؟🤣🤣 چطور اونا ما رو ابزار جنسی میبینن ما نبینیم اونا رو به عنوان عابر بانک؟ وظیفه شونه پول باشه

بله شوهرش براش احترام قائله بهش ارزش میده حتما مول اونا خوبه که دوزاری نشون کسی نمیدن

احترام تا حدی قائلن دیدی گفت اونم خداحافظی کرده و به تخمش هم نبوده 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
عزیزم ببخشید یه سوالالان هرچی بخواین میگیره براتون؟من تو رابطم و خیلی رعایتشو میکنممیترسم بعد ازدواج ...

آدمی ک خسیس باشه دوستی و نامزدی و بعد ازدواج براش فرق نداره . خسیسه . آدمی هم ک دست و دلباز باشه همینه . شوهر من خیلی ولخرج بود من یکم کنترلش کردم . تو دوران نامزدی خودش ده بار واسم خرج می کرد یکبار من میگفتم فلان چیز رو میخوام . بعد ازدواجم من شاغل شدم بازم هرچی بگم خودش می‌خره بگم پول میخوام هرچقدر در توانش باشه میده نمیرسه واسه چی . الانم بخاطر ساختن کارگاه جدید دست و بالش خیلی خالی شده من از جیب خودم همه هزینه هامون رو می م و اصلا نمیگم بهش پول بده 

اسی تو الان به شوهرت یاد دادی ارزش من همینه نه بیشتر فک نکن توهم خیلی خوبی

مساله اینه ک من شوهرم ارزش همدیگه رو با پول نمیسنجیم 🙂