2777
2789
منی که حال ندارم متن رو بخونم چکار کنم

🤣🤣😂😂😂 اگر تنبلی حتما بخون خیلی باحاله 

تنبل تر ار من وجود نداره😂

نمیدونی چجوری زرنگ و فعال شدم 

تو خونه مدام مشغولم اصلا ن حوصلم سر می‌ره نه بیکارم 

مدام احساس میکنم حرکت رو ب جلو دارم از دیروزم بهترم خیلی حس خوبیه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

🤣🤣😂😂😂 اگر تنبلی حتما بخون خیلی باحاله تنبل تر ار من وجود نداره😂نمیدونی چجوری زرنگ و فعال شدم ت ...

تموم شد اسی؟

واقعا هم همون۵دقیقه اول مهمه یا به نوعی همون قدم اول

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول تاپیک واسه خودمه

حتما انجامش بده 

ببین من یک کاغذ برداشتم همون کارایی ک تو تاپیک نوشتم رو لیست کردم و فقط میگم چند دقیقه میرم و انجامش میدم خیلی کم هیچ وقتی از من نمیگیره و خستم نمیکنه 

بعد ک انجامش دادم جلوش تیک میزنم 

گاهی همون ۵ دقیقه میشه گاهی یهو ب خودم میام میبینم یک ساعته دارم انجامش میدم 

خیلی خیلی خیلی خوبه

فقط باید ۵ دقیقه ب خودت بگی که می‌خوام براش وقت بذارم همین خودتو نباید اذیت کنی  بعد ببین چی پیش میاد 

من ۸ تا کاررو نوشتم 

ک حتی اگر حال هم نداشتم همون ۵ دقیقه رو باید براش وقت بذارم 

خنده داره نه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

تموم شد اسی؟واقعا هم همون۵دقیقه اول مهمه یا به نوعی همون قدم اول

آفرین دقیقا👌👌👌👌

بازم حال ندارم این تکنیک پنج دقیقه هست ولی این کارا ار من گذشته

عععع

بهش نیاز دارم

عزیزم برای من که خیلی باحال بود و جواب داد حتما امتحانش کن کلی بهت انرژی و حس خوووب میده

دمت گرم❤️❤️

فداااات

ارع

😁😁😁😁😅

حتما انجامش بده ببین من یک کاغذ برداشتم همون کاراهیی ک تو تاپیک نوشتم رو لیست کردم و فقط میگم چند دق ...

جالبه اسی سعی میکنم انجامش بدم حتما ان شاءالله منم ازین تنبلی راحت بشم😇

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
جالبه اسی سعی میکنم انجامش بدم حتما ان شاءالله منم ازین تنبلی راحت بشم😇

انشالله عزیزم برای من که ک آنقدر تنبلم خیلی مفید بود 

فکر کن همیشه خونه بهم ریخته همیشه استرس مهمون سرزده 

همیشه عذاب وجدان کتاب های نخونده و مهارت های یاد نگرفته ....

ولی کم کم ک پیش بری یهو میبینی تو یک هفته چقدر تغییر کردی😍💪 ....