2777
2789

سلام عصرتون بخیر

من یه پسرخاله دارم ک خواستگارمه از دو سه سال پیش 

چندین بار ن گفتم ولی هنوز هم منتظره...

اوایل گاردم خیلی بهش شدید بود و ن مطلق میگفتم چون مخالف ازدواج فامیلی ام و خانوادشم اخلاق های خاص بدشون بیشتر از خوبشونه..

الان گاردم کمتر شده. نمیدونم چرا... 

هییییچ حسی بهش ندارم..شاید بخاطر موقعیتشه.

کارمند یه ارگانه حقوقش خیلی ک بشه ۳۰ تا ۳۵

از نظر هیکل و قیافه و قد woowنیس یه پسر کاملا عادی و چهره ساده زشت نه ولی قشنگم نه

اخلاقی هم از اون پسرای با معرفت و خوش اخلاق و ایناس که مثلا کل فامیل دوسش دارن یا باهاش اوکین اینجوری

خانواده خالم :از نظر مالی سطح خوبی دارن اینجوریه ک خونه و ماشین و زمین پسر خالم الان آماده اس

اخلاقی خوبی دارن ها ولی یسری اخلاق های بخصوصی دارن ک اون اخلاق های خوبشونو میزنه میره 

من سنم پایینه یه رنج بین ۱۸ تا ۲۱ در نظر بگیرین

بنظرتون چیکار کنم؟ صبر کنم  برای موقعیت بهتر؟ یا رد کردن این اشتباهه 

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط به یه دلیل از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد اونم مشکلات ژنتیکی برا بچه هاس

دختردایی م با پسرخاله ش ازدواج کرد دوتا دختر عروسک هم دارن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

به نظرم این کار رو نکن.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خب عزیزم بد به دات راه نده خانوادهات چی میگن با خودت رو راست باش میخایش یا نه

خواستنی ک واقعا نمیخوامش.. 

خانواده خودم میگن هر چی خودت میخای 

خانواده اون خواهراش خیلی مشتاقن نمیدونم

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

مرسی.. خودمم دلم به نه هست بیشتر

خب وقتی دودلی و شک داری ببین خوبیاش بیشتره یا بدیاش بعد تصمیم قطعی بگیر...من حس می کنم اونا هی گفتن تو توی جوش قرار گرفتی...وگرنه خودت هم از روی منطق جوابت شاید نه باشه.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خواستنی ک واقعا نمیخوامش.. خانواده خودم میگن هر چی خودت میخای خانواده اون خواهراش خیلی مشتاقن نمیدون ...

خب نگاه کن فکرات بکن اگه ادم خوبیه با این وضیعتش که خوبه خانوادهات که میگن تصمیم دسته خودته فکرات بکن 

این کاربر دست دو نفر اگه دیدن تاپیکا هما هنگی باهم ندارع