2777
2789

سلام دوستان لطفا کمکم کنید،من اصلا نمیتونم تنها برم بیرون،بشدت میترسم،تو خیابون تقریبا میدو ام که سریعتر به خونه برسم چون فکر میکنم همه میخوان منو بدزدن،تو خونه هم شوهرم صبح میره سرکار من دیگه نمیتونم بخوابم از ترس،در و پنجره ها رو قفل میکنم

ترسم از وقتی بیشتر شد که جریان پرونده س م ا،ج ه ا ن ب ا ز  رو دیدم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نود درصدمون باهمین شرایط زندگی میکنیم

خیلی سخته،مدام استرس و تپش قلب دارم،چشمام داره کور میشه ولی ب محض اینکه بخوابم ا خواب میپرم با تپش قلب،فقط وقتی شوهرم باشه میخوابم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

عزیزم با ترس که نمیشه زندگی کرد شما موارد احتیاط رو رعایت کن همین درو قفل کردن از کوچه رفت و آمد نکر ...

واقعا برام سخته،تلقین هم میکنم،فکر میکنم هرکاری ام بکنم اگه کسی منو بخواد بدزده میتونه این کارو بکنه،باور میکنی اصلاااا اصلا از خونه بیرون نمیرم

واقعا برام سخته،تلقین هم میکنم،فکر میکنم هرکاری ام بکنم اگه کسی منو بخواد بدزده میتونه این کارو بکنه ...

هر چی بگذره بدتر میشی ها این همه مردم توی جامعن توی جریان زندگی ان خودتو نکش عقب

یایا من دختر ۱۴ ساله روزی ۱۰ تا مزاحم دارم خودم تنهایی میرم بیرون کلی هم آدم هس که با خانواده مادریم دشمنی و خصومت دارن همشونم از آدمای خطرناک ولی دیگه اینطوری نیستم 

لطفا اینقدر ترسو نباش

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥